Jennifer Garner regisztrált az Instára, és az első posztja nagyon menő lett!

Getty Images
Kerekes Vivien

Biztos, hogy izgalmas posztokat várhatunk tőle ezek után!

Ma már rengeteg híresség fent van az Instagramon, de még így is akadnak olyanok, akik teljesen elzárkóznak a közösségi oldalaktól. Cameron Diaz még a Facebookon sincs regisztrálva, de Jennifer Lawrence is kifejtette a véleményét arról, miért nem fogja használni ezeket az oldalakat.

Olvasd el ezt is!
Többé nem 13! Csodaszép nő lett a Hirtelen 30 fiatal Jennájából

Most viszont egyik kedvencünk döntött úgy, hogy ideje kipróbálni az Instagramot. Noha korábban kijelentette, hogy nem szeretne tag lenni, most Jennifer Garner végül mégis regisztrálta magát, és rögtön egy nagyon kreatív poszttal köszöntötte a rajongókat.

A videóban saját maga állított össze egy táblát azzal a felirattal, hogy "hivatalosan is fent vagyok az Instagramon. Szóval kérlek kövesseket, mert hát nem így működik ez...? Puszi, Jen".

Mindössze ezzel az üzenettel egyetlen nap alatt közel 200 ezer követővel gazdagodott a profilja, és biztos, hogy ez hamarosan még többre növekszik. Sokan kíváncsiak ugyanis arra, vajon milyen posztokkal örvendezteti meg a rajongókat, és bíznak abban is, hogy több fotót láthatnak így a színésznő családjáról is.

Olvasd el ezt is!
7 vérciki sztár-castingvideó, amelyet akárhogy próbálsz, nem bírsz majd kiverni a fejedből

Persze a hírességek nem csak a szórakozás kedvéért vannak fent az Instán; többségük rengeteg pénzt keres ezzel!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Kiderült! Ennyit keres Ronaldo és a többi híresség az Instagramon