Ebben gyönyörű ruhában emlékezett meg Katalin hercegné Dianáról – FOTÓK

Kálmán Zsófi

Ezt a ruhát Diana is imádta volna!

Olvasd el ezt is!
Megható! Így készül a királyi család Diana hercegné halálának 20. évfordulójára

Ma 20 éve annak, hogy Diana hercegné életét vesztette egy tragikus autóbalesetben. Az évforduló alkalmából Vilmos herceg, Katalin hercegné és Harry herceg megemlékező sétát tettek tegnap a Kensington-palota lélegzetelállító kertjében, amely Diana tiszteletére mostanra teljesen fehér és kérmszínű virágokba borult.

Bár az idő nem kedvezett a sétának, Katalin mit sem törődött az időjárással, és Diana tiszteletére egy gyönyörű, kissé már őszies színeket idéző Prada-ruhát viselt, amitől megint leesett az álunk.

Így indult a sétára Katalin hercegné!

Harry, Vilmos és Katalin körbejárták az egész kertet a főkertész kíséretében, aki már Diana idején is a Kensington-palotában dolgozott, és elmondása szerint a hercegné egyik kedvenc időtöltése volt, hogy a kertbe vonuljon el a körülötte zajló botrányok elől, és természetesen a fehér virágoknak is megvan a maga jelentése.

A virágok a Diana által úgy szeretett fehér és krémszínekben pompáznak, amelyek sokszor visszaköszöntek a hercegnő elegáns ruhatárában is

- árulta el a főkertész.

Katalin szettje biztosan elnyerte volna Diana tetszését, hiszen a két hercegné stílusa jobban egyezett, mint azt elsőre gondolnád!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Hercegnői stílusnapló: Katalin és Diana hasonló szettjei