Nagy szerelemnek indult, most mégis szakított a Barátok közt csinos színésznője

Noémi

A hírt a színésznő jelentette be a közösségi oldalán.

Olvasd el ezt is!
Micsoda hír! Eljegyezték Kiss Ramónát – nézd meg a káprázatos eljegyzési gyűrűt!

A Barátok közt csinos szőkesége, Nagy Alexandra most újra szingli. A sorozatban Alízt alakító lány jó ideje egyedül volt már, amikor megismerte a kedvesét, Mátét. 4 hónapig randiztak, és úgy tűnt, a fiatalok nagyon szerelmesek egymásba.

Balin nyaraltak, és azt hihettük, hogy minden rendben van közöttük. Most azonban kiderült, ez nem így van: a pár szakított, erről pedig Alexandra értesítette a rajongóit.

Olvasd el ezt is!
Négy csillagjegy, amelyikkel a legnehezebb együtt járni – és négy, amelyikkel a legjobb

Senki sem szeret a számára fájó dolgokról beszélni, így én sem, de ha a szépről, jóról szó volt, akkor a kevésbé kellemest sem érdemes titkolni. Az a kapcsolat, amiről négy hónappal ezelőtt úgy gondoltuk, hogy komolyra fordulhat, más irányt vett és Mátéval elválnak útjaink. Nincs különösebb oka, egyszerűen így alakult. Úgy gondoltuk, annak érdekében, hogy elkerüljük a találgatásokat, a rosszindulatú feltételezéseket, mindezt elmondjuk, de tiszteljük annyira egymást – én külön azt is, hogy a volt párom nem közszereplő –, hogy csak ebben az egy posztban beszélek a szakításunkról

- írta a színésznő.

A szakítás sosem könnyű dolog – íme néhány hely, ami abszolút ideális arra, ha zavartalanul szeretnél kicsit egyedül lenni!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
8 bensőséges úticél, ahol zavartalanul gyógyulhatsz egy fájdalmas szakítás után