Egy új felmérésből kiderült, ki Hollywood legszomorúbb színésze

Kerekes Vivien

Az tény, hogy a magánélete mostanában nem alakult a legjobban.

Akadnak olyan színészek, akik általában csak vígjátékokban tűnnek fel, és olyanok is, akik a drámákban állják meg legjobban a helyüket. Persze ennek alapján nem szabad párhuzamot vonni a sztár valódi és a képernyőn megjátszott személyisége között, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a kettőnek köze sincs egymáshoz.

Mégis, most egy adatbázis alapján megpróbálták kideríteni, vajon ki a legszomorúbb színész egész Hollywoodban. Ennek során 64 nagyon híres sztár filmes plakátját vizsgálták meg, és egy számítógépes program segítségével analizálták a képeken szereplő arckifejezéseket. Ennek alapján pedig kiderült, hogy aki a fotókon a leggyakrabban vág szomorú tekintetet, nem más, mint Ben Affleck!

Az eredmények szerint övé a legszomorúbbnak járó cím, őt pedig szorosan követte Ryan Gosling és Bruce Willis. Mondjuk, ezeket a plakátokat elnézve érthető.

Természetesen a női színészek sem maradhattak ki az elemzésből, hiszen őket is megvizsgálták közelebbről. Ennek alapján pedig a gyengébbik nem táborában Angelina Jolie lett a legszomorúbb Hollywoodban.

Hiába, a szomorú filmek szomorú plakátot követelnek; ha te is szereted az ilyen történeteket, mutatunk is egy listát!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
10 szomorú filmbefejezés, amin még mindig nem tudunk túllendülni