Emlékszel még rá? 50 éves lett az egykori magyar sztárműsorvezető – Így néz ki mostanában

Getty Images
Noémi

A 90-es évek közepén egyszerűen imádták a nők!

Olvasd el ezt is!
12 ok, amiért Chuck és Blair a legjobb sorozatbeli pár

Emlékszel még Ámor egykori földi helytartójára, Kósa L. Adolfra? A műsorvezető a Szerelem első látásra című műsorral lett népszerű, a nők pedig egyenesen odáig voltak a magas, sármos tévésért.

Akkoriban a magánélete miatt is sokat foglalkozott vele a sajtó, mert a felesége Vitray Tamás nevelt lánya, Fonyó Barbara énekesnő volt, akitől két fia is született. Ám ők azóta elváltak, Adolf újraházasodott, 2013-ban pedig megszületett a kisfia, Nimród.

Olvasd el ezt is!
Kit Harington egészen másfajta kosztümöt ölt magára új tévédrámájában

Az egykori műsorvezető a médiát is maga mögött hagyta. Évekkel ezelőtt még hálózatépítéssel foglalkozott, amiről korábban így mesélt a Blikknek:

Még akkor kezdtem bele ebbe az üzletbe, amikor a TV2-nél dolgoztam. Nem kerestem rosszul, de az volt a célom, hogy a magam ura legyek, hogy ne mások mondják meg, mikor mit kell tennem, ezért vágtam bele. Négy év televíziózás után búcsút mondtam a képernyőnek, és nagyon jól megvagyok nélküle.

-

Adolf a napokban lett 50 éves, és meg kall hagyni, nem sokat változott az elmúlt években. Az egykori tévés az Instagramon meg is mutatta, hogyan fest mostanában. Remekül tartja magát, az nem vitás!


Már nem adja a tévé Adolf egykori műsorát sem, viszont van pár olyan film és tv-műsor, amit szívesen nézünk mostanában. Ti mire alszotok el?

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Top 10 film, vagy tv-műsor, amin bármikor el tudunk aludni