Új arcok a láthatáron: Zsófi első fotózása

A modellügynökség

Mi a menetrendje a modellé válásnak? Hogyan kell elképzelni egy tesztfotózást? Minden kérdésedre választ kaphatsz, ha követed egyedülálló sorozatunkat, melyben új arcaink karrierjének felépítését követheted végig egészen az első pillanatoktól kezdve.

Történetének előző részéből kiderült, legújabb felfedezettünk hogyan ismerkedett meg ügynökségünkkel, Zsófi modellé válásának első lépése pedig az volt, hogy felkerüljön a weboldalunkra.

Olvasd el ezt is!
Új arcok a láthatáron: Zsófi találkozása az ügynökséggel

Ehhez tesztfotózásokat szerveztünk neki, melyek remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a kezdő modell gyakorolja, milyen pózok állnak jól neki és persze szokja a kamerát. Zsófi a legelső ilyen alkalomról mesél, ami minden modell életében örök emlék marad:




Mikor anyukám kapott egy üzenetet a modellügynökömtől, amiben az első tesztfotózásom időpontja és helyszíne állt, nagyon boldog és izgatott voltam. Alig tudtam elhinni, hogy egy igazi megszervezett fotózásra megyek. Csak annyi volt a kérés, hogy frissen mosott hajjal érkezzek majd, és hogy vigyek magammal testszínű fehérneműt.

Bevallom őszintén, kicsit féltem is, mivel még soha nem voltam ilyenen és nem tudtam, hogy mit kell majd a kamera előtt csinálnom. Mint általában, most is kiderült, hogy nem volt félnivalóm. Végh Dávid, a fotós, nagyon sokat segített hasznos tanácsaival: például elmondta, hogyan tartsam a kezem ahhoz, hogy szépen nézzen ki a képeken. Dávidon kívül a stylist, Koppány Zsófia és a sminkes, Tatai Tekla is sokat segítettek, főleg azzal, hogy nagyon kedvesek voltak. A fotózás végig nagyon jó hangulatban telt, én nagyon élveztem, még a kedvenc számaimat is berakták, hogy igazán jól érezzem magam.

Nagyon tetszettek a Koppány Zsófi által választott ruhák, de különösen az egyik bakancs, amit a végén meg is vettünk. A fotókat nagyon hamar megkaptam, a modellkönyvembe is bekerült néhány. Mindegyiket nagyon imádom, de ez a kedvencem: