Nina Dobrev hihetetlen dolgot vállalt be egy filmszerep kedvéért

Getty Images
Kerekes Vivien

Na jó, ez azért nem semmi...

A merészebb jeleneteknél a színészek általában kaszkadőr segítségét kérik, de néha azért előfordul, hogy bevállalósabb kedvükben vannak. Ezt viszont van, hogy utólag megbánják. Nemrég például Tom Cruise sérült meg csúnyán az új Mission Impossible forgatásán, miután egy épületen kellett volna átugrania, és mellkassal a falnak csapódott.

Olvasd el ezt is!
Haláleset a Deadpool 2. forgatásán – a stáb gyászol, de a munka folytatódik

Nemrég Nina Dobrev is bevállalta eddigi leghajmeresztőbb jelenetét. A színésznő az Egyenesen át című film új változatában szerepel, amelyben a karaktere csúnya égési sérüléseket szerez. A felvétel során pedig nemcsak számítógépes trükköket használtak, hanem szó szerint is lángra gyújtották a színésznő ruháját!

Először a ruhákat tűzállóvá teszik egy egésgátló vegyülettel: ebbe belemártják a ruhákat, és hagyják megszáradni. Aztán valamilyen nyúlós anyaggal bekenik a bőrödet, gázt tesznek a kezedre – legalábbis az enyémre tettek –, majd jönnek egy nagy fáklyával, mielőtt elkezdődne a felvétel. Amikor kiabálták, hogy "felvétel", meggyújtották a karomat, nekem pedig úgy kellett tennem, mintha égnék – ami végül is igaz volt – és ijedten kellett viselkednem, ami azért nem volt így túl nehéz.

-

Miután véget ért a felvétel, gyorsan eloltották a tűzet és hideg vízzel locsolták Nina karját. A jelenetet pedig ötször-hatszor kellett eljátszania, hogy minden szögből legyen egy videójuk a tüzes alakításról.

Olvasd el ezt is!
Meglepő fotók: ilyen, amikor Nina Dobrev bulizik

Úgy tűnik, Nina tényleg bevállalós, ha munkáról van szó. De nem csak ezért imádjuk annyira: stílusa például egyszerűen tökéletes!

Nézd meg a galériánkat - 13 kép
Nina Dobrevből dögös nő lett