4 dolog, amit a nőgyógyászod szeretne, ha tudnál a mellbimbódról

Getty Images
Kitti

Nem sokat foglalkozunk vele, de azért pár dolgot érdemes átvenni!

Olvasd el ezt is!
A cicitörülköző a legújabb őrület – hidd el, ha meglátod, te is akarni fogod most azonnal!
  • Jegyezd meg: minden mellbimbó más és más. Szóval attól, hogy a tiéd nem olyan, mint a legjobb barátnődé, nem rosszabb/csúnyább/hibás. Egyszerűen olyan, amilyen. Ahogyan két egyforma szempár sincs, úgy mellbimbó sem. Szóval ne aggodalmaskodj azon, és ne nyomja rá az önbizalmadra ez a bélyegét. Akkor van okod aggodalmaskodásra, ha hirtelen megváltozik a mérete, színe vagy formája. Ebben az esetben fordulj orvoshoz!

  • Ne csak azon ne lepődj meg, ha a mellbimbód más, mint amit másokon láttál, de azon se, ha a te két mellbimbód is különbözik kicsit. A mellbimbókat leginkább a hópelyhekhez lehet hasonlítani, tehát mindegyik egyedi. Ráadásul az is előfordulhat, hogy az évek előrehaladtával válnak egyre különbözőbbé!
Olvasd el ezt is!
8 dolog, amiről a nőgyógyászod szeretné, ha nem feledkeznél meg
  • Akkor se tartsd magad mutánsnak, ha találsz rajta egy-két nagyobb szőrszálat a pihéken kívül. Teljesen természetes, több nővel előfordul, mint gondolnád! Ezt a hormonháztartás befolyásolja, és genetikailag kódolt, tehát ha az anyukáddal előfordult, akkor veled is nagyobb valószínűséggel megesik. Ha zavar, szedd ki bátran csipesszel, nem okozol vele bajt!

  • Az sem természetellenes, ha mitesszert vagy pattanást találsz rajta. Hiszen ez is csak egy bőrfelület. Kissé hasonlít az ajkadon lévő bőrrel, s ugyanúgy lehet rajta mindkettő. Nem kell megijedned vagy undorítónak találnod, mert ez természetesen dolog!
Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Variációk mellbimbóra - íme az összes típus