Viszlát, vörös fürtök! Emma Stone új frizuráját egyenesen imádni fogod

Getty Images
Kerekes Vivien

Hogy lehet, hogy neki minden jól áll?

Olvasd el ezt is!
Nagyon merész frizurát villantott a Szigeten Tolvai Reni

Emma Stone azon kevesek közé tartozik, akiknek tényleg minden hajszín szuperül áll. A színésznő legikonikusabb frizurája viszont kétségkívül a Könnyű nőcskéből is megismert vörös, ami saját bevallása szerint neki is a kedvence. A filmszerepek azonban olykor megkívánják, hogy a sztárok teljes átalakításon essenek át, ez pedig kimerülhet festésben vagy akár a haj teljes leborotválásban is. Erre tökéletes példa Kate Hudson, aki most egy munka kedvéért bevállalta, hogy hónapokig kopasz lesz!

Szerencsére Emmának nem kellett ilyen nagymértékű átalakulást vállalnia. A színésznő épp a Maniac című sorozatot forgatja, amiben rajta kívül Jonah Hill is főszerepet kapott (ő ugyancsak nagy változáson esett át, de ezt leginkább kilókban mérhetjük). Emma a forgatáson mutatta meg először legújabb frizuráját; ezúttal megvált ikonikus vörös tincseitől, és platinaszőke lett!

Ez az árnyalat egyébként majdnem olyan, mint az eredeti hajszíne, ugyanis Emma csak azért választotta a vörös tincseket, hogy ne vesszen el a sok szőke hollywoodi színésznő között. Mindenesetre el kell ismernünk, hogy neki ez is, az is tökéletesen áll!

Olvasd el ezt is!
A Kaliforniai álom meseszerű ruháinak története

Az elmúlt években ilyen frizurákat villantott a kamerák előtt!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Emma Stone 7 különböző frizurája