Katy Perry és Orlando Bloom ismét együtt? Itt a fényképes bizonyíték!

Kerekes Vivien

Egy koncerten látták őket, amint egymást ölelgetik!

Katy Perry és Orlando Bloom egy évig jártak együtt, és kívülállóként úgy tűnt, igazi álompárt alkottak. Télen az Oscar utáni Vanity Fair-partin még nagyon édes fotók készültek róluk, így mindenki ledöbbent, miután nem sokkal később közleményben tudatták a rajongókkal a szakítás hírét.

Azóta a páros külön utakra tért: Katy levágatta a haját, és nemrég Robert Pattinsonnal kapták lencsevégre, Orlando pedig szingli üzemmódba váltott, és ismerkedni kezdett. Többek között egy pincérnőt épp azért rúgtak ki állásából, mert a színész ágyában találták meg egy hotel szobában, a szabályzat azonban ezt szigorúan tiltja.

Olvasd el ezt is!
Katy Perry elárulta, milyen volt az első csókja! Ettől nosztalgikus hangulatba kerülsz

A legfrissebb hírek szerint viszont Katy és Orlando mégsem bírják annyira egymás nélkül. A hétvégén ugyanis mindketten ellátogattak egy Ed Sheeran-koncertre, ahol nagyon úgy tűnt, hogy kibékültek! Legalábbis a koncert egyik résztvevője kétségkívül így látta.

Egyértelműen úgy festett, hogy ismét együtt vannak. Ölelkeztek szinte egész éjjel. Katy Orlando ölében ült, és csókolóztak is

- mesélte.

Ez ám a váratlan fordulat, igaz?

Katy Perry és Orlando Bloom az együtt töltött évük alatt látszólag tényleg boldogok voltak, és nagyon sok kalandot éltek át, az egyszer biztos. Arra még emlékszel, amikor a színész totál meztelenül SUP-ozott a barátnőjével?

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Hűű! Orlando Bloom anyaszült meztelenül SUP-ozott barátnőjével, Katy Perry-vel