Újabb divatot hoz vissza az ősz: Ismét itt a magas sarkú+zokni párosa!

refinery29.com
Ujvári Viki

Amikor azt gondolnánk vége, akkor kiderül, hogy még mit sem!

A zokni szandál/papucs egy jó időre kiakasztotta az utca emberét, és mikor már végre kezdenek lecsillapodni a kedélyek, és egyre kevesebb kétkedő komment születik a témában, akkor kell megint felkavarni az állóvizet.

Olvasd el ezt is!
5 trend, ami a következő szezonban könnyen lehet, hogy a könyöködön jön majd ki!

A 2017-2018-as őszi/téli szezon egy kis szeletkéjét ugyanis megint a zoknik uralják majd. Természetesen cipőből kikandikálva, téliesített kiadásban. Így tehát kár lett volna azt gondolni, hogy a hűvösebb hónapok beköszöntével a felejtés homályába vész majd ez a trend, és nem is baj.

A csillámokból a csizmákon kívül a zoknik is bőven kapnak majd, így nem kell félned attól sem, hogy ötlet nélkül maradsz összeállítás ügyében. Mivel párosítsd? Egy fényesen ragyogó cipellővel, amit már csak a diszkó díva életérzés miatt is megéri kipróbálni.

forrás: pinterest.com
Isabel Marant
No. 21 / Mulberry / Gucci

Mint minden trendhullámot, így ezt is érdemes a saját ízlésed szerint formálnod, hiszen láthatod ahány ház, annyi szokás. Mi csak azt a tippet adhatjuk, hogy legalább egyszer lépj ki a biztonsági zónádból, szerezz be egy vagány zoknit és kapd fel hozzá kedvenc nyári cipődet!

Olvasd el ezt is!
Trendcsekk: Fesd meg saját farmerodat!
Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 őszi mikrotrend, amit ki kell próbálnod!