Fantasztikus, szexi képeket készített Széles Adrienn, a vitiligós szépség

Léderer Fruzsina

Bátor és csodás kampánya a végéhez ért.

Széles Adrienn, a gyönyörű nő, aki nem fél megmutatni különleges, foltos bőrét, kampányt indított, amelynek célja, hogy egyetlen ember se szégyellje magát a teste miatt. Adri bebizonyította, mindegy, hogy a bőr fehér, fekete, foltos vagy tulajdonképpen akármilyen, pont úgy szép, ahogyan van.

Adri úgy döntött, képviselni fogja sorstársait, és ő lesz a vitiligósok szószólója, és a kampánya keretében segített megmutatni, hogy ez a bőrprobléma valójában nem is probléma. Megismertette az országgal a vitiligót, felszámolta a tévhiteket, és erőt adott sorstársainak. Olyan fotósorozat is készült róla, amelyen szintén vitiligós társaival pózolnak, és megmutatják, milyen gyönyörűek.

Most egy újabb fontos dololgra hívta fel a figyelmet, ez pedig a szexualitás. Adrinak nagyon nehéz volt megküzdeni azzal a félelmével, hogy a textilnek bizony le kell kerülnie az intim testrészeiről, még akkor is, ha azok foltosak.

E téma kapcsán készültek el a következő gyönyörű képek.

Olvasd el ezt is!
Széles Adrienn őszintén mesélt a foltjairól – ilyen egy vitiligotalálkozó

Adri tökéletesen megmutatta, milyen megélni a szexualitást vitiligósként. Sok nőnek adott erőt, hogy nyugodtan merjék vállalni testüket – minden apró hibájával együtt.

Íme, néhány korábbi kép Adriról!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Széles Adrienn – instagram.com/szelesadriennvitiligo