A Tökéletes hang sztárja, Rebel Wilson csúnya balesetet szenvedett – kórházba kellett vinni

Getty Images
Kerekes Vivien

Forgatás közben szenvedett balesetet a színésznő!

Már javában forgatják a Tökéletes hang vicces sztárjának legújabb filmjét, amelyben nemcsak Rebel Wilson, hanem a jóképű Liam Hemsworth is főszerepet kapott. Sőt, múlt héten már kiszivárgott egy érdekes fotó is a színfalak mögül, amin a két színész egymást átölelve épp csókolózik! Egy már biztos: a képet elnézve nagyon irigykedünk Rebelre!

Olvasd el ezt is!
Ezek a 21. század legjobb filmjei egy lista szerint – tényleg így van?

A forgatáson viszont nem csak ehhez hasonló klassz dolgok történtek; Rebel ugyanis néhány órája közzétett egy fotót az Instán, amiből kiderült: tegnap balesetet szenvedett!

A kép alatt osztotta meg a színésznő, hogy a felvételek során elesett, beütötte a fejét, és kisebb agyrázkódást szenvedett. Azonnal kórházba szállították, ahol szerencsére gyorsan ellátták Rebelt, és este hétkor már ilyen szuper állapotban tette ki a fényképet.

A 37 éves színésznő a Twitterre is kiposztolta az esetet, de ott azért hozzátette, hogy az elkövetkező napokban inkább nem csinál őrült kaszkadőrtrükköket. A forgatás persze az elkövetkező időszakban is gőzerővel folytatódik, bár a film premierje csak 2019 februárjában várható.

Olvasd el ezt is!
Chris Hemsworth viccet csinált Liam rövidnadrágos fotójából

Ha viszont addig is szívesen néznél valami jó filmet, válaszd az idei év eddigi legjobb mozijait!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
A 10 legjobb film eddig az idei évből