Lázban ég az egész internet! Ez a legromantikusabb és egyben legfurább Tinderes randisztori, amit valaha hallottunk

Getty Images
Menyes Barbi

A nyár legédesebb sztorija biztosan az övéké!

Olvasd el ezt is!
Párok lettetek a Tinderen, mégsem keres? Magyar pasik bevallották, miért nem írnak ilyenkor a lányoknak

Te kibírnád, hogy megismerkedsz valakivel a Tinderen, de csak 3 év múlva randiztok először? A kansasi Kent State University két diákja, Josh és Michelle 3 éve ismerkedtek meg a neten, de fogalmuk sem volt, hogy egy suliba járnak. Hogy is lett volna, amikor a levelezésük igen érdekesen indult.

A fiú ugyanis köszönt a lánynak, az üzenetre azonban csak 2 hónappal később érkezett válasz, méghozzá ezzel az indokkal:

Bocsi, elromlott a telefonom!

-

Innentől kezdve elindult egy érdekes levelezés közöttük, mert minden egyes új üzenetre hónapokat kellett várni. Amikor a barátaik arról faggatták őket, miért nem találkoznak végre, azt válaszolták, hogy épp ezért izgalmas az ő kapcsolatuk.

A fiú végül a Twitterre tett ki egy üzenetet, amihez rengeteg lájk és komment érkezett, ez pedig megtetszett magának a Tindernek. A cég felajánlotta, hogy a fiatalok 24 órán belül válasszanak egy helyet, ahol 1 teljes hetet eltölthetnek. Így esett Hawaiira a választásuk, de előtte még meg kellett ejteni a találkozást, amire a Good Morning America című reggeli tévéműsorban került sor. Először egy fallal választották el a fiatalokat, akik pár perc után végre megpillanthatták egymást.

Olvasd el ezt is!
A te munkád köztük van? Ezek a legszexibb szakmák a Tinderen

Jó kis történet, ugye? Ha egy hollywoodi film lenne, akkor biztosan úgy végződne, hogy amint egymásra pillantottak, tudták, nekik együtt kell lenniük. Még Hawaiin összeházasodtak, 9 hónap múlva pedig megérkezett a trónörökös... A dolog azonban most nem így áll!

Josh és Michelle varázslatosnak induló kapcsolata valószínűleg nem tart sokáig: a páros már túl van az álomvakáción, s utána a lány azt nyilatkozta, az egyetemen biztosan összefutnak majd... Hát, ez nem úgy hangzik, mint egy holtbiztos ígéret a második randira.

Szerinted lehet ebből még valami? Mi azért szurkolunk nekik!


Álmaid Tinder-randijára készülsz? Mutatunk néhány inspiráló frizurát, hogy te legyél a legdögösebb randipartner!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
9 frizuratipp randevúra