Taylor Swift szexi öccse színész lett, ráadásul egyik kedvencünkkel játszik együtt!

Getty Images
Kerekes Vivien

Lehet, hogy híresebb lesz, mint nővére?

Taylor Swift nevét szinte mindenki ismeri, de az öccséről, Austinról talán még te sem hallottál eddig. Pedig érdemes odafigyelni a 25 éves srácra; korábban már szerepelt például a Behálózva és Az éjszaka törvénye című filmekben, de most sokkal klasszabb szerepet sikerült megcsípnie!

forrás: Getty Images

Austin ugyanis a Whaling című filmben fog feltűnni, ami azért is nagy dolog, mert két kedvenc sztárunk is főszerepet játszik a sztoriban. Egyikük nem más, mint a Pretty Little Liars Jennája, Tammin Sursok, aki a sorozatban ugyan nem volt túl szimpatikus a rajongóknak, de a filmben már annál inkább kedvelni fogják. Rajta kívül pedig a Harry Potterből megismert Tom Felton tűnik fel a filmben, így ha más nem, a szereplőgárda már meghozhatja a kedvedet egy kis mozizáshoz.

A történetről eddig annyit tudni, hogy két testvérről szól majd; őket édesanyjuk halála, illetve az ő különös utolsó kérése hozza ismét össze. Így együtt útra kelnek San Antonióba, hogy beteljesítsék a kívánságot, és közben izgalmas kalandokba keverednek. Taylor Swift öccse ugyan nem lesz főszereplő, de ő alakítja majd azt a kisvárosi rosszfiút, aki összetalálkozik a testvérpárral útja során.

Olvasd el ezt is!
Egymásnak esett Katy Perry és Taylor Swift: íme, a legújabb fejlemények!

És ki tudja? Talán ez a szerep lesz majd a nagy kiugrás Austin Swift számára!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Ismerd meg Taylor Swift öccsét, Austin Swiftet!