Egymásnak esett Katy Perry és Taylor Swift: íme, a legújabb fejlemények!

Noémi

Áll a bál Hollywoodban!

Olvasd el ezt is!
Katy Perry unikornis ízű kávét tesztelt: nézd meg a reakcióját!

Katy Perry és Taylor Swift évek óta haragban vannak egymással. A balhé azzal kezdődött, hogy 2014-ben Taylor Swift interjút adott a Rolling Stone magazinnak az 1989 című albumáról, amiben volt egy dal egy olyan sztárcsajszi főszereplésével, aki régebben nagyon átverte Taylort.

A szőkeség nem akarta elmondani, kiről is van szó, mindössze csak ennyit mesélt a titkos rosszakaróról:

Olvasd el ezt is!
Végre újra boldog? Vele randizik most Taylor Swift

Évek óta nem tudtam rájönni, hogy jóban vagyunk vagy sem. Ha egy díjátadón összefutottunk, odajött hozzám, beszélt velem pár szót, és nagyjából ennyi történt.

-
forrás: GettyImages
Amikor még szent volt a béke
Olvasd el ezt is!
Katy Perry és Ryan Philippe járnak? Dehogy! De ahogyan reagálnak a pletykákra, az egyszerűen zseniális!

Nem sokkal később Katy volt az, aki a közösségi oldalán felvállalta, hogy rá van kiakadva Swift kisasszony, akit egyébként báránybőrbe bújt farkasnak is nevezett. A veszekedésben az is közrejátszott, hogy Taylor táncosai állítólag az egyik turnéja előtt otthagyták az énekesnőt, s Katy-hez csatlakoztak. Azóta, gyakorlatilag 3 éve tart a két lány között a harc, most azonban úgy tűnik, Katy hajlandó megbocsátani kolléganőjének.

Szerintem itt az idő, hogy befejezzük a csatározást. 100 százalékban biztos vagyok ebben. Megbocsátok neki és elnézést kérek mindenért, amit tettem. Szerintem itt az idő túllépni ezen, vannak nagyobb, valódi problémák a világban, amelyekkel foglalkozni kell. Szeretem Taylort és a legjobbat akarom neki. Fantasztikus dalszerzőnek tartom, szerintem mindketten erős nők vagyunk, és jó lenne, ha ezt meg is mutathatnánk. Nem értek egyet mindennel, amit ő csinált, ő sem ért egyet mindennel, amit én tettem, de itt az idő, hogy leüljünk és átbeszéljük a dolgokat!

-

Bravó, Katy, így kell a dolgot felnőttként kezelni!