Ez megint nem jött össze: szakított Amber Heard és a milliárdos pasija

Getty Images
Noémi

Nem túl szerencsés a szép színésznő...

Kimondhatjuk: Amber Heard hiába csodaszép nő, a szerelemben mostanság nem túl szerencsés. Épp elég volt neki, hogy közte és Johnny Depp között eldurvult a válás, most ismét egy szakításon kell túltennie magát.

Olvasd el ezt is!
Megvan Johnny Depp utódja: sármos milliárdosra csapott le Amber Heard, ezt pedig nem akárhogyan hozta a világ tudomására

Amber egy évig volt együtt a Tesla alapítójával, a milliáros üzetemberrel, Elon Muskkal, most azonban állítólag a pasi kidobta a színésznőt, és nem ok nélkül. Egy bennfenntes így nyilatkozott a minap egy angol lapnak:

Elon pont egy hete szakított Amberrel, mert innen-onnan hallott pár nem túl szép dolgot a lány viselkedésével kapcsolatban, ami nagyon nem tetszett neki. Amber ugyanis nagyon manipulatív és önző nő, Elon pedig nem ilyen emberre vágyik. Most visszatért Los Angelesbe, Amber pedig Ausztráliában nyalogatja a sebeit.

-
forrás: GettyImages
Elon Musk
Olvasd el ezt is!
Új élet, új frizura? Amber Heard már nem hosszú hajú többé

A pár kapcsolata tavaly kezdődött, nem sokkal azután, hogy a 46 éves milliáros másodszor is elvált a feleségétől, Talulah Riley színésznőtől. Amber állítólag gyorsan lecsapott a pasira, aki eleinte odáig volt érte, még a filmforgatásokra is vele ment, sőt, biztosított számára magángépet is.

De úgy fest, Amber szépsége ezúttal sem volt elég...


Nem Johnny Depp és Amber Heard voltak az egyetlenek, akik tavaly szakítottak: a következő sztárok sincsenek már együtt!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Sztárok, akik 2016-ban szakítottak