Őszinte fotón mutatta meg narancsbőrét Hilary Duff – és nem érdeklik a rosszakarók

Getty Images
Kerekes Vivien

Annyira szuper a reakciója!

Tinikorunk kedvenc színésznője szeptemberben lesz 30 éves, de kétség sem férhet ahhoz, hogy még mindig szuper formában van! Hilary Duff életében az első helyet az anyaság tölti be, 5 éve született meg ugyanis a kisfia. Noha férjével azóta már sajnos elváltak, a színésznő mai napig jó kapcsolatot ápol vele, és profi módon oldják meg a gyermek nevelését.

Olvasd el ezt is!
Nem tudsz megszabadulni a narancsbőrtől? Van rá megoldás!

Hilary most épp a kisfiával ment el nyaralni, és nagyon őszinte fotót osztott meg saját magáról. A színésznő ugyanis kitett egy képet, amin tisztán látszik narancsbőre, de szerinte ez egyáltalán nem gáz – sőt, ő imádja a "hibáit".

Mivel a magazinok imádják megosztani a sztárok "hibáit" – nos, nekem is van! A testemtől viszont megkaptam a világ legnagyobb ajándékát: Lucát, 5 évvel ezelőtt. 30 leszek szeptemberben, és egészséges vagyok. [...] Lányok, legyünk büszkék arra, amink van, és ne vesztegessük a drága időnket azzal, hogy arra vágyunk, bárcsak különbek, jobbak, hibátlanok lennénk.

-

Imádjuk Hilary őszinteségét, azt pedig még jobban, hogy egyáltalán nem érdeklik a rosszakarók. A kommentelők pedig szintén egyetértenek vele!

Olvasd el ezt is!
Mámorító meztelenség: pucér szupermodellekkel robbantotta fel a netet a Love magazin

Rajta kívül pedig az alábbi sztárokat sem érdekli, ki mit gondol a külsejükről!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Formás idomú sztárok, akik elégedettek az alakjukkal