3 meggyőző érv amellett, hogy a nőknek is több, sokkal több pornót kellene néznie

Kálmán Zsófi

Okééé, legyen...

2017-ben a társadalom messzebb jutott annál a gondolatnál, hogy a pornó rossz, ahogyan annál is, hogy csak a férfiak nézik. Persze még mindig úgy tartják, hogy számunkra a romantikus filmek hozzák el a "kielégülést", hiszen mi a szerelmet és az érzelmeket kívánjuk látni, nem a testiséget.

Olvasd el ezt is!
"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

De azért ne legyünk álszentek, néha mi is odakeveredünk egy-egy ilyen oldalra. Sőt, a felmérések szerint ma már a 18 és 24 év közötti korosztályban szinte ugyanannyi nő néz felnőtt tartalmakat, mint férfi. Valamiért erről beszélni viszont még mindig tabu – miért is? Nos, most hoztunk néhány érvet amellett, hogy te is nézz több, sokkal több pornót, ugyanis számos olyan jótékony hatása lehet, amire eddig nem is gondoltál.

1. Új kommunikációs csatornát nyit köztetek

Sokan még azt is tagadják a szerelmük előtt, hogy néha maguknak is szereznek némi örömöt, pedig most komolyan, nem lenne egyszerűbb a titkolózás helyett, ha inkább nyíltan kimondanánk az igazságot? Azok a párok, amelyek tagjainak sikerült eljutni erre a szintre, jobban ismerik egymás igényeit, tudják, hogy a másiknak hol vannak a határai, titkos vágyai, és jobban megértik egymást az ágyban.

2. Oldja a stresszt

Mondjuk ki, az önkielégítés jó érzés. Boldogabbnak, vidámabbnak és nyugodtabbnak érzed magad utána, miért fosztanád meg magad ettől az élvezettől? Azon a ponton viszont nincs egyetértés, hogy a nők és a férfiak számára külön felnőtt tartalmakat kellene készíteni vagy sem. Szerinted?

Olvasd el ezt is!
Ősztinén, csajszemmel: 9 pornótípus, egy nő által rangsorolva

3. Inspirál

Ahogyan mondják, evés közben jön meg az ember étvágya. A pornó maga a fantázia, szóval biztos, hogy fellendül a szexuális életed, ha van miből ihletet meríteni, sőt, talán olyan dolgokat is láthatsz, amikre eddig nem is gondoltál.

Hogy mi mit mondunk? Adj egy esélyt a pornónak!