Végre kiderült, hogy jutottak ki a Pretty Little Liars-anyukák a pincéből

Kerekes Vivien

Az írónő elárulta a sorozat egyik rejtélyét!

A Pretty Little Liars néhány hete befejeződött, de aki az elejétől követte a sorozatot, tudja, hogy maradt azért pár elvarratlan szál a történetben. Egy ilyen bonyolult sztorinál persze senki sem várta el, hogy a legutolsó rész mindenre magyarázatot adjon, de volt egyetlen kérdés, ami egyszerűen nem hagyta nyugodni a nézőket.

Hogy jutottak ki az anyukák a pincéből?

A legutolsó epizódban felmerült a téma, amikor az anyukák elkezdték felidézni az ominózus estét, amit még a 6. évadban láthattunk. De sajnos konkrét választ akkor sem kaptunk, mindössze annyi derült ki, hogy Emily anyja ezután egy évig nem ivott alkoholt. Most viszont a sorozat írója, Marlene King elárulta Shay Mitchellnek, hogy is sikerült kiszabadulniuk a pincéből.

Elég hosszú ideig voltak lent, és valószínűleg egymásra kellett mászniuk. Pam [Fields]... levette a ruháit, a többiek bekenték olajjal, és kicsúsztatták az ablakon.

-

Na, erre valószínűleg senki sem számított! Noha a magyarázatot sokan furcsának találták, azért a legtöbb rajongó örült, hogy végre fény derült az egyik legnagyobb kérdésre.

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Mégiscsak kiderül egy érdekes részlet a PLL-fináléból: ezt a jelenetet törölték a sorozatból

Különös belegondolni, hogy a sorozat első része óta 7(!) év telt el. Nézd meg te is, mennyit változtak azóta a szereplők!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Ennyit változtak a Pretty Little Liars sztárjai az első évad óta!