Jaj, ne! Kis híján szétment Jennifer Aniston és Justin Theroux!

Getty Images
Noémi

Komoly válságba került a sztárpár kapcsolata.

Jennifer Aniston és Justin Theroux a napokban ünnepli kétéves házassági évfordulóját, ám most kiderült, nem sokon múlt, hogy anno nem szakított a sztárpár.

Olvasd el ezt is!
Jennifer Aniston visszatér a TV-be, nem hiszed el, kinek az oldalán!

A hírek szerint a két filmsztár most boldogabb együtt, mint valaha, még akkor is, ha néha meg kell küzdeniük azzal, hogy a munka miatt napokat töltenek egymástól távol.

A két színész 2012-ben, a Wanderlust című film forgatásán ismerkedett meg, és most nem sokon múlt, hogy nem mentek szét!

forrás: GettyImages

Időbe telt, mire túljuttak a problémáikon. Ez a házasság nem működött volna, ha huszonévesen jönnek össze. Most azonban nemcsak házastársak, hanem jó barátok is, akik felnéznek egymásra. Jen pedig végre rájött, nem csak akkor lehetnek boldogok, ha a nap 24 órájában együtt vannak

- mesélte a pár egy ismerőse.
Olvasd el ezt is!
Újabb családi dráma Affleckéknél – most komolyan, mi történik?

A két sztár kapcsolatában a legnagyobb gondot az okozta, hogy sokat dolgoztak egymástól távol, ám szerencsére felnőttek módján oldották meg a dolgokat, és most már akkor is felhőtlen a viszonyuk, ha esetleg pár hetet egymástól távol kell tölteniük.

A házasságkötés mindkettőjük számára hatalmas lépés volt: a 46 éves Theroux Jen előtte még nem volt nős, a színésznő azonban már volt férjnél: a Brad Pittel való 2005-ös szakítása a 2000-es évek egyik legnagyobb bulváreseménye volt.

Reméljük, most már szent a béke a párosnál, és jó sokáig együtt maradnak!


A távkapcsolat nagyon nem könnyű! A következő páros a távolságot igyekezett képeken megörökíteni. Az eredmény szuper lett!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Egy pár lenyűgöző képei a távkapcsolatról