„A párom végignézte, hogyan kényeztetem magam – és ez volt a véleménye"

getty images
Joy.hu

Egy Kelly nevű amerikai nő gondolt egy merészet, és a párja előtt kényeztette magát. Ennek eredményét pedig az interneten is megosztotta.

Olvasd el ezt is!
5 koszorúslány-ruhatrend, amit a barátnőid is imádni fognak

Az önkielégítés mennyisége mindig másképp alakult az életemben. Amikor volt párom, nem csináltam, amikor nem, akkor viszont rendszeresen. Ez akkor változott meg, amikor megismertem Jacket.

Már hónapok óta jártunk, amikor arról kérdezgetett, szoktam-e maszturbálni és ha igen, hogyan. Mondtam neki, hogy párkapcsolatban nem szoktam csinálni, mivel megelégszem azzal, ha a párommal vagyok együtt. Titkon reméltem, hogy ezzel le is zárhatjuk a témát, ám Jack folytatta és kérdésekkel bombázott ezzel kapcsolatban. A részletektől pedig láttam rajta, hogy beindul.

Olvasd el ezt is!
"Folyamatosan kifogásokat kerestem, miért nem szexelek a párommal. Végül ezért váltunk el..." – Egy nő igaz története

Ettől függetlenül örültem, hogy olyan párt találtam, akinek fontos a kielégülésem – akár vele, akár nélküle. Azonban erősen hezitáltam, hogy megmutassam-e neki az ezüst vibrátoromat, ami az egyik fiókban lapult. (Ez a kis szerkentyű 2 perc alatt a csúcsra juttatott). Végül elmondtam neki, ő nagyon fellelkesült és megkérdezte, nézheti-e, ahogyan magamat kényeztetem. Olyan régen használtam már, hogy úgy voltam vele, az elemek biztos tönkrementek benne.

Olvasd el ezt is!
Túl sok vagy túl kevés? Ennyi ideig járnak együtt a párok, mielőtt összeházasodnak

Pár nappal később megnéztem, működik-e a kis ezüst barátom, és örömmel láttam, hogy igen. Kiélveztem a pillanatot, aztán élesben is bevetettem, Jack pedig kapott erről egy fotót. Néhány válaszüzenet múlva átjött hozzám, és életünk legjobb szeretkezésében volt részünk. De nem nyúltam közben magamhoz.

Beszélgettem a legjobb barátnőmmel is, aki szerint az önkielégítés elég intom dolog, hiszen eddig ismeretlen oldalunkat is megmutathatjuk általa. Igaza volt. Több barátom is maszturbált szex közben, de én soha.

Másnap megkértem Jacket, hogy jöjjön át. Vacsorával készültem, a hálószobát gyertyákkal díszítettem. Mondtam, hogy megengedem neki, hogy nézzen.

Elkezdtünk csókolózni, aztán lassan levetkőztünk. Az előjáték egy ideig a hagyományos módon zajlott, aztán a kezemmel elkezdtem magam kényeztetni. Éreztem, hogy Jack közben néz és láttam rajta, mennyire felizgult. Életünk egyik legjobb szexében volt részünk.


Szeretnéd a maximumot kihozni a hancúrozásból? Fogadd meg ezeket a tippeket!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 nőgyógyász osztja meg azokat a tippeket, amik örökre megváltoztatták pácienseik szexuális életét