Megan Fox fotóján kisfia szoknyát visel, a vélemények pedig nagyon megoszlanak

Kerekes Vivien

A színésznőt cseppet sem érdekli, mit gondolnak mások.

Megan Fox élete csupa boldogság, hiszen tavaly adott életet harmadik gyermekének. A színésznő családjában így már tényleg túlnyomó többségben vannak a fiúk, de őt ez természetesen egy cseppet sem zavarja. Noha családi életét jobban szereti titokban tartani, azért időnként mégis megörvendezteti a rajongókat egy-egy szuper fotóval a gyerekeiről.

Most is ez történt, azonban a feltöltött fotó nagyobb figyelmet kapott, mint azt bárki is gondolta volna. Megan ugyanis négy képet töltött fel, amin a család összes tagja szerepelt; azonban mindenki arról beszélt, hogy legidősebb fia kislányruhában pózolt a képen!

A négy éves Noah a Jégvarázsból jól ismert főszereplő, Elsa ruhájában játszott, és ez rögtön szemet szúrt az embereknek. Persze a feltöltést követően nem sokkal már érkeztek is támadó kommentek arról, hogy mégis miért engedte meg neki ezt az anyukája, de a többiek rögtön Megan védelmére keltek. Sokak szerint egyáltalán nincs ebben semmi rossz, hiszen egy kisgyerekről van szó, aki egyszerűen csak felvett egy jelmezt – bármiféle plusz jelentés nélkül.

Olvasd el ezt is!
Cuki kislányból kamasz srác: Shiloh Jolie-Pitt fiúsabb, mint valaha – FRISS FOTÓK

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy Megan fiait kislányruhában kapták lencsevégre. Tavasszal a gyerekek például szoknyában mentek el sétálni az anyjukkal.

A háromgyerekes anyuka mindig is dögös külsejéről volt híres. Hát persze, hogy bikiniben is tökéletesen néz ki!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Megan Fox bikini