Te már túl öreg vagy a bulizáshoz? A tudósok erre is tudják a választ!

instagram
Joy.hu

Bizony, pontosan meghatározták azt az életkort, ami már idősnek számít, ha a partizásról van szó.

Olvasd el ezt is!
A nap fotói: György herceg fáradtabb, mint te egy átbulizott éjszaka után

A Curry’s PC World tanulmánya szerint 37 év az a kor, amikor legtöbben már nemet mondanak a bulizásra. 31 éves kortól kezdődik el ez a folyamat, ekkortól ugyanis egyre többen választják az otthoni szórakozást, mint a belvárosi partikat. Az is érdekes, hogy mit csinálnak otthon: általában Facebookon nyomoznak valaki után, esetleg más közösségi oldalakat nézegetnek.

A tanulmányból az is kiderült, hogy a legtöbben azért maradnak inkább otthon, mert tartanak a másnaposságtól, esetleg bébiszittert kell fogadniuk. Ezen kívül sokan válaszolták azt is, hogy lusták elkészülni, szépen felöltözni és taxit hívni.

Matt Walburn, a cég kommunikációs igazgatója elárulta, a kutatás bizonyította, hogy mindenki életében eljön az az idő, amikor az otthon kényelme sokkal többet ér, mint a pezsgő társadalmi élet.

Olvasd el ezt is!
Bye-bye vetkőzős fiúk! – Egy chippendale-tánc margójára

Azt is hozzátette, hogy a mai világban már szinte lehetetlenség unatkozni otthon, hiszen minden technikai újdonság a rendelkezésünkre áll.

Ettől függetlenül szerintünk nem érdemes otthon maradnod, s ha szeretnél bulizni, menj nyugodtan.


Ha már a bulizásnál tartunk, nézd meg ezeket az állati szülinaposokat is, akiknek jobban telt a nagy napjuk, mint bármelyik embernek:

Nézd meg a galériánkat - 18 kép
18 állat, akinek menőbb szülinapi bulija volt nálad