Itt a fast beauty! Mert van, amikor alig van időnk...

Promóció

Végre nem kell bejelentkezni, tuti lesz, aki kiszolgál.

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Eljött a Fast Beauty ideje!

Történhet váratlan, ámde rendkívül fontos esemény, amire jól jönne a tökéletes megjelenés. Ilyen lehet egy állásinterjú vagy egy hirtelen jött randevú. Ahogy a gyorséttermeket, úgy a Fast Beauty-t is a felgyorsult világ igénye szülte. Hiszen ki tudja előre, mi fog két hét múlva történni. A szőrtelenítés vagy gyantázás időpontfoglalás nélkül is végre elérhető szolgáltatás. Az élet az itt és most-ban zajlik.


Mennyei grúz lakoma!

Aki kipróbálja a grúz konyhát, különleges, sokszínű ételekkel találkozik. Jellegzetes fűszereket használnak, például az a diót, a lila bazsalikomot és a koriandert. A különleges és mennyei ízek mellett a páratlan vendéglátás, ami még jellemző a grúzokra. A roskadásik rakott asztal mellett a vendéglátó mondja a tósztokat, utána pedig inni kell. A tósztok viszont szinte egymásba érnek.


A hosszú élet titka!

Sokan kutatják, vizsgálják azoknak az embereknek az életkörülményeit, táplálékát, akik matuzsálemi kort érnek meg. Megállapították, hogy ezek az emberek rendszeresen mozognak, sok zöldséget esznek és sok extra szűz olívaolajat fogyasztanak.


Szögeczki Ágica kóladió-fogyása!

Látványos fogyását látva mindenki azt kérdezi Ágicától, hogy koplalt-e vagy hogyan sikerült ennyire lefogynia. Ágica elmesélte, hogy ő, aki saját bevallása szerint is imád enni, nem tudott volna koplalni. Eddigi fogyókúrái azért nem voltak sikeresek, mert az étvágyát nem tudta féken tartani. Most egy gyógynövényt próbált ki, amelynek az egyik tulajdonsága az, hogy étvágycsökkentő. Így Ágicának nem nehéz megállnia, hogy ne egyen.


Nyugtató gyógynövények!

Stresszes világunkban fontos, hogy tempót tudjunk váltani. A gondokat, a pörgést időnként nyugalomra és pihenésre kell felcserélni, hiszen a hosszan fennálló stresszállapot betegségeket idézhet elő. A relaxációhoz segítségül inkább gyógynövényekhez nyúljunk, mintsem szintetikus alapanyagú gyógyszerekhez. Hiszen akár a citromfűnek vagy a macskagyökérnek is nyugtató hatása lehet.


Öngyógyítás!

A gyógyulás alapja a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindítása. Tudósok vizsgálták az agy működését az alvás REM-fázisában. Rájöttek, hogy ha az ebben a fázisban tapasztalt szemmozgást előidézik, akkor is hasonló problémamegoldó mechanizmus indul be az agyban. Tehát a sok éve nyomasztó gondolatok hirtelen kevésbé tűnnek problémának pár perc speciális szemtorna után.


Fontos részletek a kontaktlencse használathoz!

A kontaktlencse használathoz elengedhetetlen a tisztítás és a szakszerű tárolás. Utazásnál az is fontos, hogy a tisztítófolyadék kiszerelése ne haladja meg az egy deciliter mennyiséget, hiszen a repülőn való utazáskor is szükség lehet rá.


A Shiatsu masszázs alapjai!

Ez a japán masszázsmódszer a kínai orvoslás alapjaira épül. Lágy technikával masszírozza át a izmokat. A kezelések célja a testünkben található életenergia természetes egyensúlyának helyreállítása.


Zalaegerszegi Fesztivál!

Kandász Andrea finomságokat kóstolt Zalaegerszegen. A prósza, a dödölle sajátos étel itt, de a helyi termelők portékáit is megkóstolta a műsorvezető. Az egymást követő koncertek pedig gondoskodtak a fergeteges fesztiválhangulatról.


Településszépítő program!

Idén egy dabasi és egy nyáregyházai általános iskola nyerte el a lehetőséget, hogy gyönyörű festékekkel, szakemberek által megtervezett tervek alapján kifessék, színesítsék az iskolájukat. A Let’s Colour településszépítő program hetedik éve van jelen Magyarországon és mivel a festést minden esetben a közösség maga végzi, így a megszépült épületekre, közterekre utána sokkal jobban is vigyáznak a lakosok.


Nyáron még jobban vigyázni kell a bőrre!

A megfelelő napfényvédő szerek használata mellett figyelni kell a vízpótlásrais . A szeborreás bőrnél túlzott a faggyútermelés. Sokan azt gondolnák, hogy erre a bőrre kifejezetten jó a napozás, pedig nem igaz. Ugyanis az ilyen bőr jellemzően vízhiányos.