Imádjuk! Britney Spears és Justin Timberlake egyik leghíresebb fotója már pólókon virít!

buzznet.com
Ujvári Viki

Vannak dolgok, amiket sose akarunk elfelejteni, hát ez is valami ilyen lehet.

Az ezredforduló számos bátor, és néha érthetetlen divatlépést hozott. A '90-es éveken túllépve mindenki picit modernebb és jobb akart lenni, hiszen innentől fogva mégiscsak kettessel kezdődtek az évek. Éppen ezért a hírességek nagy része megpróbálta diktálni a jövő trendjeit – több-kevesebb sikerrel.

Olvasd el ezt is!
Emlékszel? Ilyen volt a legnépszerűbb celebek stílusa a '90-es években!

Tinikorunk álompárja, Britney és Justin, a 2001-es American Music Awards vörös szőnyegén szerelmesen és boldogan lépdeltek végig egymáshoz tökéletesen passzoló farmerszettben.

forrás: independent.co.uk

A sajtó és a rajongók imádták, és mindenki odavolt attól, hogy atyaég, mennyire menő, és így is lehet divatot diktálni. Aztán ahogyan kapcsolatuk megromlott, úgy a farmermizéria is hamar lecsengett, és bár még ma is sűrűn kering ez a fotó a világhálón, de immáron az emlékezetes divatbakik cikkeit erősítik.


Most pedig megszületett a várva várt ruhadarab is a témában, a póló, ami azt hirdeti: "Sose felejtünk". Nem hát!

forrás: bustle.com

Mi nemcsak ezt a felsőt, hanem a szettet is még mindig imádjuk, mert már így a jövőből nézve is annyira merészen sok(k), hogy jobb már nem is lehetne! Az ára viszont nem kimondottan baráti, hiszen a Filles a Papa átszámolva közel 40 ezer forintot kér ezért a múltidéző darabért.

Olvasd el ezt is!
Emlékszel? 10 kedvenc a '80-as, '90-es évekből amit imádtunk!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Vállvillantós farmerkabát az új trend