Te láttad már? Újra felkapta az internet népe a menstruációról készült Disney-kisfilmet

Izabella

Mindig rá lehet bukkanni valami érdekes régiségre.

Az internet soha nem felejt! Ennek pedig nagyon örülünk, hiszen mindig újabb és újabb izgalmas cikkekre, videókra és képekre találhatunk rá, vagy épp régi hullámokat lovagolhatunk meg újra. Sőt, még olyan filmek vagy videók is előkerülhetnek a világhálónak hála, amelyeket sosem láttunk, de kár lenne kihagyni.

Ami az internetre feltöltött dolgokban és a Disney-filmekben pedig közös: örök életűek! Kedvenc meséinket, filmjeinket bármikor szívesen újranézzük, és a Disney-ből sosem lehet túladagolást kapni. Most egy internetes fórum segítségével ismét előkerült egy Disney-alkotás, ami nem épp olyan, mint a legismertebbek.

Olvasd el ezt is!
Amikor a Disney-hősök elszabadulnak... Zseniális képsorozat készült életre kelt mesefigurákról

Az 1946-os felvételen a karakterek a menstruációról beszélgetnek. A régi oktatófilm azért készült, hogy a fiatalok megismerjék, hogyan működik ez a folyamat a nők testében. A "Menstruáció története" című kisfilmből a tinik választ kaphattak minden fontos kérdésre, ami a havi vérzéssel kapcsolatos, csak épp meseszerűen adták elő a részleteket.

A filmet akkoriban sok helyen sokkolónak és kissé ízléstelennek találták, most azonban ismét rákaptak az internetezők, és rájöttek, hogy igazából tényleg hasznos és egészen érdekes a tálalási forma.

Csekkold le!

Mit szólsz hozzá?

Olvasd el ezt is!
Észrevetted már ezeket? Néhány idegesítő dolog a Disney-filmekben, amiknek semmi értelme nincs

Vajon milyenek lennének a Disney-szereplők kalandjai, ha 2017-ben lennének? Nos, sajnos elég lelombozó... Nézd meg!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Disney-szereplők 2017-ben