Emlékszel még? Férjhez ment kedvenc gimis sorozatunk főszereplője!

Noémi

Elkelt a dögös szőkeség!

Olvasd el ezt is!
Életében először kisbabát vár a romantikus tévésorozat sztárja, és senkinek sem hajlandó elárulni, ki az apa

Emlékszel még a Sweet Valley, vagyis az Az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatra? Tudod, amiben két csinos szőke ikerlány, Elizabeth és Jessica voltak a főszereplők? A sorozatot 1997-98-ban Magyarországon is vetítették,s a tizenévesek – köztük mi is – egyenesen odáig voltak érte!

Olvasd el ezt is!
Jennifer Aniston visszatér a TV-be, nem hiszed el, kinek az oldalán!

A hét végén férjhez ment a sorozat egyik sztárja, Brittany Daniel, ő alakította a nagyszájú pasizós testvért, Jessicát a sorozatban. A 41 éves színésznő és kedvese, Adam Touni Los Angelesben, 150 családtag és barát jelenlétében mondta ki a boldogító igent. Az ara egy csodás, egyedileg neki tervezett Trish Peng-ruhát viselt.

forrás: People magazine

A színésznő 2014-ben jelentette be, hogy Non-Hodgkin limfómája van, ami a nyirokszövet speciális fehérvérsejtjeinek rosszindulatú daganatos megbetegedését jelenti. A betegséget 2011-ben diagnosztizálták Brittany-nál, aki szerencsére azóta felgyógyult. Életmódblogját, a The Sweet Life-ot nemrég indította el, miközben igyekszik annyi időt tölteni kedvesével is, amennyi csak lehetséges.


Neked is voltak olyan sorozataid, amiket a világért se hagytál volna ki? Ha hiszed, ha nem, most sminkek készültek kedvenc gyermekkori sorozataidhoz!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Így néznek ki a sminkek, amiket a kedvenc gyerekkori sorozataid inspiráltak