Jakabos Zsuzsa szerelmes, és már azt is tudni lehet, ki a választottja!

Facebook/ZsuzsannaJakabos Official
Noémi

A gyönyörű magyar sportolónő nagyon boldog a kedvese mellett.

Olvasd el ezt is!
Medencemúzsák: Jakabos Zsuzsanna

Jakabozs Zsuzsa nem szívesen beszél a magánéletéről: ő azt szereti, ha az úszásban elért sikereit méltatják, és nem azzal kerül címlapra, hogy éppen kivel jár. A gyönyörű sportolónőért a férfiak is odáig vannak, ami nem is csoda, hiszen Zsuzsa izmos, szálkás, mégis úgy fest, mint egy szupermodell. Korábban azt is elárulta, mit tesz az alakjáért – a tippjeit érdemes megfogadnod!

Olvasd el ezt is!
6 nő osztja meg a legfurcsább módszereket, amelyekkel randira hívták őket

A Blikk most arról ír, hogy Zsuzsa szerelme nem más, mint edzője, a 34 éves Petrov Iván. A pár ugyan sosem nyilatkozott a kapcsolatáról, a lap azonban több forrásból is úgy tudja, hogy az úszőnő állítólag az edzőjével jár. Sőt, a budapesti vizes világbajnokság hivatalos honlapján az egyik cikk szerzője megemlítette, hogy

nemcsak a parton értik meg egymást, hanem szép párt is alkotnak.

-

Nem ez lenne az első eset, hogy egy sportoló és az edzője között szerelem szövődik: Hosszú Katinka és Shane is együtt dolgoznak.

Zsuzsa a vizes vb-n nagyon odateszi magát: eddig a 200 méteres vegyesúszásban tizenkettedikként végzett, a 4x100 méteres gyorsváltóval majdnem döntős lett, a 200-as váltóval pedig hatodikok lettek.


Nem vitás, hogy Jakabos Zsuzsa a világ egyik legszebb úszónője – erre itt a bizonyíték!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Medencemúzsák: Jakabos Zsuzsanna