Ma tízmilliószoros nap van: 3 dolog, amit ne felejts el megtenni éjfélig!

Getty Images
Menyes Barbi

Vigyázz, kész, rajt!

Olvasd el ezt is!
Ebből az öt csillagjegyből kerülnek ki a legmérgezőbb exek

Ma van az év 3. tízmilliószoros napja, az utolsó ősz végén lesz. Ugye tudod, hogy ezeken a különleges napokon a gondolatok ereje sokkal erősebb, így jól fontold meg, mi az, amit mindenképp el szeretnél érni!

A következő 3 dolgot érdemes ma betartanod, akár hiszel a tízmilliószoros napokban, akár nem!

Mikor vannak egy évben tízmilliószoros napok?


A tibeti hagyomány szerint az első holdhónap 15., a negyediknek a 15., a hatodiknak a 4., valamint a kilencediknek a 22. napján minden gondolatod és érzésed tízmilliószoros erővel hat. Idén a harmadik ilyen nap július 27-e, az utolsó pedig 2017. november 10-én lesz.

forrás: GettyImages

1. Összpontosíts arra, amit meg szeretnél teremteni a saját életedben!

Biztosan van egy fontos célod vagy valami, amire nagyon, de nagyon vágysz... Lehet ez egy boldog párkapcsolat, egy új munkahely, gyógyulás vagy gyermekáldás... Akármi, ami számodra fontos. Ma próbálj csakis a célra koncentrálni naponta többször is: fogalmazd meg magadban pontosan, mit szeretnél elérni, mire vágysz, és vizualizáld azt!

2. Egy napra felejtsd el a negatív gondolatokat!

Ma kivételesen ne az járjon a fejedben, amitől félsz, amitől tartasz, mert akárcsak a pozitív, úgy a negatív gondolatoknak is teremtő ereje van. Ne bosszankodj, ne szidj másokat – tényleg legyél pozitív!

Olvasd el ezt is!
Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

3. Ne félj kimutatni, mit érzel!

Van úgy, hogy nem tudjuk pontosan, mi, de valami nem jó az életünkben. Ha te is így vagy ezzel, akkor ma egyszerűen csak kérd az univerzumtól, hogy az energiák a legjobbat hozzák ki belőled. Gondold át, mi az, amin szeretnél változtatni az életben, és fogalmazd meg magadban, kik azok, akiknek tényleg hálás vagy valamiért.

Ezeknek a pozitív gondolatoknak is nagy hatásuk lehet az életedre!


A stresszmentes életet nem mindig könnyű megvalósítani, ám a horoszkópod segíthet abban, hogy megtaláld a számodra legjobb nyugtató technikákat!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Csak nyugi! Így űzd el a stresszt a csillagjegyed szerint