4 őszi cipőtrend, amit már most kipróbálhatsz

V. Zsófi

Járj egy lépéssel a divat előtt!

Minden ősszel és tavasszal elözönlenek minket az újdonságok a divatban, amit az előtte levő szezon végén már tárt karokkal várunk. Ez most is így van, különösképp a cipők terén, a friss trendek már meg is érkeztek a boltok polcaira és többségük bevethető a nyári melegben, borúsabb időben vagy éppen valamelyik fesztiválon!

Masnis edzőcipő

A Puma csodás újítása a vastagfűzős edzőcipő, amit a nagy masni tesz nőiessé. Ez a darab a hűvösebb napok abszolút kedvence, viseld nadrágszoknyával és pólóval.

Szegecses bokacsizma

Az ősz nagy visszatérője kiváló viselet fesztiválra egy mintás kis ruhával vagy farmersorttal, toppal és köntöskabáttal kombinálva.

Olvasd el ezt is!
Ez a legújabb (és legfurcsább) cipőtrend

Bársonycipő

Legyen akár bokacsizma, papucs vagy egy szexis szandál, a bársonyból készült, drágakő színű darabok nagyon népszerűek lesznek idén ősszel. Bár az anyag őszies, szandálként egy fülledt nyári estén is megállja a helyét. Viseld overallal!

Kivágott magas sarkú

Ősszel kombinálhatod izgalmas mintájú harisnyákkal és csillogó zoknikkal, most azonban remekül mutat, ha csak a barna bőrödet villantod meg benne. A kontraszt kedvéért viseld maszkulin darabokkal, egy bermudával és vékony oversized zakóval.

Ismerj meg még több őszi cipőtrendet, kattints a galériára!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ezek az őszi cipőtrendek lesznek a legmenőbbek