Liz Hurley végre bepasizott, a választottjának pedig nagyon is sok köze van Bella és Gigi Hadidhoz!

Noémi

Újabb sztárrománc van kialakulóban!

Olvasd el ezt is!
Liz Hurley az expasija, Hugh Grant kedvéért csípte ki magát

Liz Hurley már benne van a korban, de kit érdekel: elképesztő formában van, az alakját pedig a huszonéves csajok is megirigyelnék! A színésznő azonban nem áll be azon sztárok sorába, akik fiatal pasikkal múlatják az időt: ő inkább egy korban sokkal jobban magához passzoló férfivel flörtöl mostanában, és nem is akárkivel...

Olvasd el ezt is!
Liz Hurley félmeztelen napozással forrósítja fel a levegőt

Liz utoljára 4 éve volt kapcsolatban: 2013-ban szakított Shane Warne sportolóval, azóta azonban senki komoly nem volt az életében. Most azonban lefotózták őt a sármos, 67 éves producerrel, David Fosterrel. A férfi neve ismerősen csenghet: 5 éven át volt ugyanis annak a Yolanda Fosternek a férje, akinek a lányai ma a legnépszerűbb modellek: ők Bella és Gigi Hadid.

forrás: Daily Mail

A párost most Olaszországban, az olbiai reptéren kapták lencsevégre, amint épp a férfi magángépére szálltak fel. Elég jókedvűnek tűntek, látszott, hogy együtt vannak, nyilatkozni azonban még nem akarnak a kapcsolatukról.

Vallomás ide vagy oda, mi szurkokunk Liznek, hogy találjon végre egy rendes és tényleg hozzá illő pasit!


Liz és David megtehetik, hogy ne ott nyaraljanak, ahol paparazzik követik minden mozdulatukat. Holtbiztos, hogy a következő mesés magánszigetek ott vannak az ő nyaralási listájukon is!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ha nem bírod a turisták lepte helyeket, még mindig itt van ez a néhány magánsziget!