A hét gazdikeresője: Milán

B. Krisztina

Fél éves lehetett, amikor az utcán összeszedték a félénk, kicsit morgós fiúcskát. Megkezdődött nevelése, oltási programja és az ivartalanításon is átesett. Hozzáértő helyen van panzióban, ahol felmérték a tudását, és napi szinten foglalkoznak vele, az igényei szerint.

Milán a Bullterrier Baráti Társaság Fajtamentő Egyesület védence. 2 éves, ivartalanított kan, jó kondícióban, krónikus betegsége nincs. Jelenleg Tatabányán van. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető, az örökbe fogadási kérelem pozitív elbírálása után pedig az egyesület viszi házhoz Milánt.

Milán egy álomkutya, és igazi kuriózum. Akinek tetszenek az old school mixek, és szereti a régi old type kutyákat, annak egy főnyeremény. Vélhetően bullterrier és pitbull keveréke. Energiabomba, mozgékony, hatékony és gyorsan tanul. Szerinte ő a világ közepe, beleugat és beleugrál mindenbe. Keverék lényének köszönhetően nagyon eszesnek mondható, ami néha nem hátrány, ha sportkutyát szeretnénk. Tele van önbizalommal, aktív, ezért határozott, sportos gazdát igényel. Jó fej, emberszerető, kedves és bújós. A házat, udvart őrzi. Élelemmel, játékkal egyaránt motiválható. Szeret sétálni, lógni, labdázni és pecázni. Alap vezényszavakat ismeri, pórázon nem rángat. Semmilyen állatot nem tűr meg maga körül! Kizárólag egyke lehet. Nagyon gazdamániás, hatalmas szüksége van az igazira, akinek a társa lehet. Egyedül nem érzi magát jól, olyannak való aki tudja hozni vinni, van rá ideje, hogy foglalkozzon vele. Fázós, ezért vagy remekül szigetelt kutyaházat, vagy lakásba szoktatást igényel. A bezártságot nem szereti, sem kennelbe sem láncra nem való, egyiket sem viseli el.

Milánról a bullterriermentes@gmail.com címen lehet érdeklődni.

Nézd meg Milán galériáját!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
A hét gazdikeresője: Milán