Amy Schumer helyett: kiderült, melyik színésznő lehet a Barbie-filmek új főszereplője

Kerekes Vivien

Ráadásul ő az egyik legnagyobb kedvencünk!

Olvasd el ezt is!
Amy Schumernek összetört a szíve

A tavalyi év végén derült ki, hogy készül az új Barbie-film, és főszereplőnek egy nagyon vagány színésznőt választottak. Amy Schumer azonban tavasszal visszalépett a projekttől, mert a rengeteg munkáját már nem tudta összeegyeztetni ezzel. Ezt követően nagyon sokáig nem volt hír arról, hogy ki veszi át Amy helyét, de most végre itt vannak az első infók!

A legfrissebb hírek szerint pedig egyik kedvenc színésznőnk, Anne Hathaway alakíthatja majd Barbie ikonikus szerepét! Állítólag már folynak az egyeztetések arról, mikor kezdik meg a forgatást, a film ugyanis jövő év nyarán már a terv szerint a mozikba is kerül.

Noha Barbie mindig is tökéletes imidzséről volt híres, ezúttal a sztoriban nem ez kerül a középpontba. Sőt, valójában ebben a történetben a lány épp az ellenkezője miatt keveredik izgalmas kalandba. Barbielandből ugyanis kitagadják a társai, mert nem elég tökéletes, ő pedig emiatt elindul a való világba, és bebizonyítja, hogy nem is kell hibátlannak lenni.

Olvasd el ezt is!
Jön a Neveletlen hercegnő folytatása: így néznek ki most az egykori szereplők

Te mit gondolsz?

Az elmúlt években Anne már bizonyította, hogy milyen szuper színésznő is valójában. A Nevetlen hercegnővel betört a filmvilágba, Az ördög Pradát viselben pedig mindenkivel megszerettette magát. De azt tudtad, hogy a való életben még szuper stílusötletei miatt is kiemelkedik?

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 divat tipp Anne Hathaway-től