Képtelenség, de így van: egyetlen dolog változott Szandin és férjén 25 év alatt – kitalálod, mi az?

Facebook/Szandi Hivatalos oldala
Noémi

Két sosem látott fotót osztott meg magukról az énekesnő.

Olvasd el ezt is!
Mintha tegnap lett volna: Szandi 28 évvel ezelőtti képet posztolt, szinte semmit nem változott

25 év nagy idő, és kár tagadni, de ennyi bizony mindenkin meglátszik. Szandi és férje, Bogdán Csaba azonban most rácáfolnak erre! Az énekesnő a minap egy különleges alkalomból megosztott egy 25 évvel ezelőtti és egy mai fotót, és hihetetlen, de alig változtak az elmúlt években. Konkrétan egyetlen dolog az, ami egészen más rajtuk: ez pedig a frizurájuk!

A bal oldali kép napra pontosan 25 évvel ezelőtt készült a nyári turném révkomáromi állomásán, pár órával az első csókunk előtt. A jobb oldali képet pedig ma délelőtt készítette rólunk középső gyermekünk, Domonkos. 25 éve tűzön-vizen át EGYÜTT!

- írta a képhez Szandi.

Meg kell hagyni, ők tényleg egy szuper páros, az pedig elképesztő, hogy Szandi még mindig hihetetlenül jól néz ki: pár hónapja olyan kockahasat villantott, hogy mi is elszégyelltük magunkat. De azt is nehéz elhinni, hogy a magyar sztárnak már kamaszok a gyerekei: tavaly Szandi nagyfia láttán akadt el a szavunk.

Olvasd el ezt is!
Jennifer Lopez melltartó nélkül ünnepelte 48. születésnapját

Szandi és férje már hosszú évek óta együtt vannak, és nem kérdés, ők tudják, mitől működik egy kapcsolat. A sztárvilágban azonban nem ritkák a nagyon rövid házasságok: a következő párok tényleg csak pár pillanat erejéig éltek házasságban.

Nézd meg a galériánkat - 13 kép
A 12 legrövidebb sztárházasság