Egyre nagyobb a baj? Aggasztó hírek kaptak szárnyra Beckhamék házasságáról

Getty Images
Noémi

Gond van az álompár kapcsolatával...

Olvasd el ezt is!
Egy apró részlet, amitől 10-szer jobb lesz az outfited

Természetes, hogy időről időre szárnyra kelnek pletykák a legnagyobb sztárok magánéletéről. Ezek sokszor tényleg csak alaptalan találgatások, de van úgy, hogy sajnos igaznak bizonyulnak.

Reméljük, ennek sincs köze a valósághoz, de mostanában egyre többet szólnak arról a hírek Hollywoodban, hogy David és Victoria Beckham jó ideje nagyon is külön éli az életét.

Olvasd el ezt is!
Mert megérdemli? Harper Beckham szülinapi bulijától tuti, hogy leesik az állad

A brit Mirror most arról számol be, hogy bennfenntesek szerint a pár magánélete nem felhőtlen, és igazából alig látják egymást. David az utóbbi hónapokban sokat utazott: a sportoló európai és amerikai körutazást tett, közben gyermekeivel részt vett egy afrikai szafarin, míg a felesége a divattervezésra fordítja minden idejét és energiáját.

David az utazását jól dokumentálja az Instagramon, és a hírek szerint csak azért kerül fel 1-1 régebbi Victoriás fotó, mert a pár menedzserei nem hagyhatják, hogy úgy tűnjön, külön utakon jár az álompár.

forrás: GettyImages

Ráadásul a család otthona is hatalmas: Oxfordshire-i házukban állítólag David, Victoria és a gyerekek alig találkoznak, így tudnak csak egy fedél alatt élni. Persze vannak, akik szerint nevetségesek a pletykák, és Beckhamék ugyanolyan jól elvannak, mint eddig, de tudjuk, hogy nem zörög a haraszt...


Pár napja tartották David és Victoria kislánya, Harper szülinapi buliját: a zsúron egy igazi hercegnő is megjelent. Nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Harper Beckham 6. szülinapi bulija