Egy apró részlet, amitől 10-szer jobb lesz az outfited

Kálmán Zsófi

Még Victoria Beckham is erre esküszik!

Olvasd el ezt is!
Nyomós érv! Ezért visel mindig napszemüveget Victoria Beckham

Van abban valami vicces, hogy reggel mennyi időt töltünk a tükör előtt a tökéletes szett megtalálásával, ám a részletekre már sokszor nem marad idő. Pedig – mint már sokszor leírtuk – az ördög a részletekben, vagyis inkább a kiegészítőkben rejlik. És ha már kiegészítők, akkor itt az ideje, hogy megemlítsük azt a darabot, ami a trendszetterek szerint ebben a szezonban nem maradhat ki egyetlen lány szettjéből sem, ugyanis vonzza a figyelmet.

Rihanna már bizonyította, hogy ez mennyire így van, a barbadosi énekesnőről ugyanis szinte már nem is készül olyan kép, ahol ne erre a darabra voksolna – persze a sztárok nagy kedvence, a Dior So Real mellett –, ez pedig nem más, mint a fehér napszemüveg.

És még a vörös szőnyegen is!

Idén a színes lencsék mellett a fehér keretek mennek a legjobban, ennek pedig nyomós oka van, ugyanis sosem okoznak csalódást. Még a basic szetteket is izgalmassá varázsolják, viselőjére nem lehet nem figyelni, arról nem is beszélve, hogy milyen jól mutatnak ezek a fotókon.

Szóval legyen bármilyen napod, ha ránk hallgatsz, idén nyáron fehér napszemüveg nélkül nem lépsz ki az ajtón, persze csak ha nem zavar, hogy a figyelem középpontjában vagy.

És hogy melyek a legjobb darabok? Nézd meg galériánkban az InStyle kedvenceit!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
A nyár kihagyhatatlan kiegészítője: fehér napszemüveg