Cristiano Ronaldo végre beismerte: negyedszer is apuka lesz!

Getty Images
Kerekes Vivien

A sztárfocista családja újabb taggal bővül hamarosan!

Olvasd el ezt is!
Itt az idő: először jelent meg a szülés után Beyonce – Kitalálod, mit csinált a világsztár?

Egyik nap Ronaldónak még csak egyetlen kisfia volt, a következőn pedig már háromgyerekes apuka lett. A gyönyörű ikerpár júniusban jött világra, méghozzá egy béranya segítségével, Cristiano pedig rögtön a hónap végén meg is mutatta az első fotót "élete szerelmeiről". Most pedig ismét nagy az öröm a család háza táján, a sztárfocista ugyanis hivatalosan is elismerte, hogy 22 éves modell barátnője, Georgina Rodriguez kisbabát vár!

Már hetek óta pletykálják, hogy a modell várandós, hiszen több olyan fotó is készült róla, amelyen kerekedő pocakkal látható. Ronaldo a napokban pedig épp egy spanyol műsorban adott interjút, amikor megkérdezték tőle, hogy boldog-e, amiért újabb gyerek is úton van a családban, utalva ezzel barátnőjére. Ő pedig most először bevallotta, hogy igen, nagyon örül neki! Így a focista hamarosan négygyermekes apukává válik, méghozzá meglehetősen rövid idő alatt.

Gratulálunk a boldogságukhoz!

Olvasd el ezt is!
Micsoda hír! Jessica Alba újra várandós, és őrülten aranyosan jelentette ezt be

Köztudott tény, hogy Ronaldo imádja a gyerekeit, s első kisfiát is mindig nagyon büszkén mutogatja élőben és fotókon egyaránt. Ezeken a közös képeken például elképesztően aranyosak együtt!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Cristiano Ronaldo és kisfia közös Insta fotókon