Az év legdurvább szettje! Kim Kardashian teljesen átlátszó plasztikruhájától kifekszel

Kálmán Zsófi

Hát erre nincsenek szavak...

Amikor azt hinnénk, hogy már a Kardashian család nem tud vadabb ruhadarabokat kitalálni, akkor esik csak le igazán az állunk. A lányok egyre jobban kitolják a divat határait, elképesztő szettjeik pedig bár alkalmasak a polgárpukkasztásra, ennél tovább nem nagyon jutnak, hiszen ki venne fel rajtuk kívül ilyen hacukákat? És ami a legkeményebb, hogy az öltözködési őrületbe már a kis North West is beszállt.

Olvasd el ezt is!
Ez tényleg megtörtént: Kim Kardashian olyan ruhát adott a lányára, hogy a rajongók jobban kiakadtak, mint eddig bármikor

De vissza Kim legújabb szettjéhez, amellyel szerintünk a reality-sztár újabb szintet lépett. Azt eddig is tudtuk, hogy Kim nem vet meg semmit, ami plasztik, többször is bújt már ilyen ruhákba, sőt a szezon egyik legfelkapottabb és egyben leghordhatatlanabb cipője is az ő nevéhez fűződik, na de ez... Kim tegnap gyakorlatilag egy teljesen átlátszó plasztik ruciban jelent meg a paparazzik előtt, és ha ez még nem lenne elég, a merész szereléshez csak bugyit húzott. A kérdés: mit vegyek fel, ha már nincs mit felvennem?

A válasz: semmit!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Kim Kardashian teljesen átlátszó plasztikruhájától kifekszel
Olvasd el ezt is!
Kipróbálva! Ilyen egy napig Kim Kardashian bizarr nadrágját viselni

A kétgyerekes anyuka egyébként szemmel láthatóan ráfeküdt az alakformálásra, talán pont ez lehet az oka, hogy mostanság még a szokásosnál is többször büszkélkedik a nyilvánosság előtt formás testével.

Olvasd el ezt is!
Így hozta magát bombaformába Kim Kardashian a szülés után

Köszönjük neki, most már talán mindent láttunk!