Ez tényleg megtörtént: Kim Kardashian olyan ruhát adott a lányára, hogy a rajongók jobban kiakadtak, mint eddig bármikor

Noémi

North West alig múlt 4 éves...

Olvasd el ezt is!
Ügynökségtől rendelt béranyát Kim Kardashian: ő fogja kihordani a sztárpár 3. gyermekét – Íme, a feltételek!

Kim Kardashian rajong a divatért, így semmi meglepő sincs abban, hogy kislánya, North West ott van a legstílusosabb sztárcsemeték között. A gardróbja tömve van designer cuccokkal, és természetesen a legújabb trendek szerint öltözteti őt az édesanyja. Most azonban lehet, hogy Kim túl messzire ment: a celebmami ugyanis FŰZŐT adott a 4 éves kislányára!

forrás: Daily Mail

Ezen elvileg nem kellene csodálkozni, hiszen North Westen volt már állatmintás ruha és átlátszó holmi is, és bár egy fűző arra hivatott, hogy itt-ott formálja a női testet, ez a darab jól láthatóan nem szorít el semmit... Mégis, egy ilyen kislányon ez a ruhadarab több, mint furcsa.

Olvasd el ezt is!
Oké, hogy Kim Kardashian 4 éves lánya valóságshow-ba született, de akkor is megszakad a szívünk, látva, ahogy tiltakozik a paparazzifotók ellen

Kim viszont nem gondolja úgy, hogy ezzel a szettel bármi baj lenne, szerinte a kislánya outfitje:

nagggyon cuki!

-

Az internet népe azonban kiakadt a ruhadarab miatt, Kim ezért a Twitteren számolt be részletesen arról, mit is gondol erről a holmiról:

Szerintem nagyon aranyos ez a ruha, egy tervezőtől vettem, és nyugi, ez nem egy igazi fűző! Soha nem adnék a lányomra igazi fűzőt!

-

Valódi vagy sem, North West szettje alaposan felkavarta az állóvizet – neked hogy tetszett a kislány öltözéke? Adnál ilyen holmit a lányodra?


Kardashianék mindig tudják, mivel kerüljenek a középpontba: nemrég sosem látott képek kerültek elő Kim és Kanye lagzijáról!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Sosem látott fotók kerültek elő Kim Kardashian és Kanye esküvőjéről