Ügynökségtől rendelt béranyát Kim Kardashian: ő fogja kihordani a sztárpár 3. gyermekét – Íme, a feltételek!

Getty Images
Noémi

Most már biztos, hogy újabb gyereket tervez Kim Kardashian és Kanye West.

Olvasd el ezt is!
Többek között Olivia Wilde és Kim Kardashian is vallott legjobb szexuális élményéről

Pár hónapja pletykáltak már arról, hogy Kim betegsége miatt nem lehet többé terhes, viszont nagyon szeretne még gyereket a celebpár, ezért a béranya mellett döntöttek. Ez pedig már nem csak pletyka többé: most minden kiderült a 3. Kardashian–West-babáról!

Olvasd el ezt is!
Hogy lehet így megalázni egy anyát? Chrissy Teigentet terhessége miatt támadják, most ő is megszólalt

A TMZ szerint közel 12 millió forintnak megfelelő összeget fizet a páros egy ügynökségtől rendelt béranyának, hogy hordja ki a sztárpár kisbabáját. Ám a házaspár kőkemény feltételeket szabott a béranyának: nem fogyaszthat alkoholt és drogokat, korlátozottan élhet csak szexuális életet. Fürdőbe és szaunába egyáltalán nem járhat, nem dauerolhatja a haját, és csak napi egyetlen kávét ihat a babavárás alatt. A nő az elején megkapja az öszeg egy részét, utána havonta, részletekben a többit, s ha meglesz a pici, azért még extra juttatás is jár neki.

forrás: GettyImages

A celebmami azért nem hordhatja ki a babát, mert idén átesett egy nőgyógyászati operáción, ami nem sikerült jól, mert kiderült, természetes úton nem lehet többé gyermeke. Placenta accreta, vagyis a méhlepény beágyazódási rendellenessége – ez a baj Kimnél, ami olyan komoly betegség, hogy gyermeket vállalnia életveszélyes is lehet.


Ha tetszik, ha nem nem, Kim Kardashian mindig tesz valamit, amiért figyelni kell rá. Nemrég összeszedtünk pár sosem látott képet a világsztárról!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Sosem látott képek Kim Kardashianról