Gyurta Dani nagyon kiakadt: Facebookon osztotta meg a gondolatait

Izabella

Megmondta mindenkinek, amit már régóta szeretett volna.

Gyurta Dániel az ország egyik büszkesége. Elképesztő eredményeket ér el már évek óta sportjában, az úszásban. Nap mint nap részt vesz a kemény edzéseken, rengeteget dolgozik és küzd azért, hogy sikeres legyen, és egyre többen büszkék rá. Jó pár szurkolóval büszkélkedhet, de persze mindig vannak olyanok, akik bírálják, ez általában a sikerrel együtt jár.

Dani úgy érezte, itt az ideje, hogy elmondja, az úszóknak nem csak abból a pár hétből áll a sportidény, mikor épp nagy verseny van, mert vérrel-verejtékkel küzdenek az év minden szakában. Sajnos a nézők nem gondolnak bele, mennyi munka és áldozat szükséges ahhoz, hogy élsportolókká válhassanak.

Olvasd el, mit írt Dani!

A SZÍNPADON TÚL / OFFSTAGE
Sokan 4 évente 2 percre láttok. A komolyabb szurkolóknak 6-8 perc is jut belőlem. De mi van a 2 perc mögött? Senki nem látja a nap mint nap jelentkező fájdalmat. Az izomgörcsöt. Azt, amikor a könnyed kicsordul az edzés végére és mégis ismételned kell a feladatot. Nehéz a hét 6 napján 5-kor kelni és vízbe csobbanni. És délután újra visszamenni. Szünet nélkül. Hiszen néha jó lenne azt mondani: ezt most kihagyom.
Megtehetném, mert mindent megnyertem. Viszont imádok úszni, hiszen ez az életem 25 éve. És bár rengeteg minden történik a „színpadon” töltött 2 percen túl, a végén te mégis a színpadon, abban a 2 percben ítéltetsz meg. Én ott leszek

- írta Dani.
Olvasd el ezt is!
Azta! Tényleg komoly Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata – ezt nyilatkozta az úszó

Sok sportoló szeret megemlékezni élete egyik legmeghatározóbb élményéről, az olimpiáról. Tavaly rengeteg tetoválás készült az ötkarikás játékok kapcsán az élsportolók testére. Nézd meg őket!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
12 olimpikon menő tetoválása Rióból