Egy nyugtalanító részlet, amit te sem vettél észre a Trónok harca legújabb részében

Kerekes Vivien

És vajon mit jelent ez a jövőre nézve?

Végre sor került arra, amire minden Trónok harca-rajongó várt: elkezdődött a hetedik évad, és egy nagyon izgalmas résszel nyitották meg a folytatást. Noha az epizód egyik fénypontja kétségkívül Ed Sheeran felbukkanása volt, azért akadt jó néhány klassz jelenet még ezen kívül is. Van azonban egy olyan részlet, amit szinte biztos, hogy te sem vettél észre; és sajnos nem túl pozitív dologra utal.

Biztosan emlékszel még arra a részre, amikor Jon Snow úgy döntött, hogy büntetés nélkül megbocsát két áruló családnak, és arra kérte őket, fogadjanak ismét hűséget. Sansa nem értett egyet ezzel az ötlettel, és ezt mindenki előtt meg is említette bátyjának. Nem sokkal később, amikor kettesben maradtak, a lány ismét kifejtette véleményét, különösen azért, mert Cersei azt üzente Jonnak, hajoljon meg előtte. Észak királya viszont nem foglalkozott azzal, hogy Cersei valójában mekkora veszélyt jelenthet, és nem lenne szabad alábecsülnie őt. Na, itt jelent meg egy olyan motívum, amit nagyon kevesen vettek észre.

Olvasd el ezt is!
Kit Harrington akár Harry Potter is lehetett volna

A Sansát alakító Sophie Turner egy interjúban már elárulta, hogy sorozatbeli karaktere mindig olyan frizurát visel, mint azok a nők, akiktől tanulni próbál, akiket utánoz vagy akik inspirálják. És tudjátok, ebben az epizódban kinek a haját másolta?

Cersei-ét! Vajon ez arra utal, hogy Sansa átveszi a királynő személyiségét? Esetleg a testvérek közötti viszályt előlegezi meg? Vagy csak egyetlen fodrász él Westerosban? Akárhogyan is, már nagyon várjuk, milyen izgalmas dolgok derülnek ki a folytatásban!

Olvasd el ezt is!
Sophie Turner és Kit Harington együtt sírtak egy hotelszobában

A sorozat egyik érdekessége pedig az, hogy nemcsak az új, hanem a régi részek is tartogatnak meglepetéseket. Azt például észrevetted, hogy ezek a hírességek is felbukkantak egy-egy epizódban?

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 sztár, akit eddig tuti nem vettél észre a Trónok harcában