A helyzet, amiben még sosem láttad Palvin Barbit

Izabella

Meglepődtél?

Mostanság Palvin Barbi nemcsak gyönyörű külseje és izgalmas munkája vagy épp csodás szettjei miatt került középpontba, hanem azért is, mert a hírek szerint egy ismert sztárral kapták lencsevégre. A minap olyan képet töltött fel az Instagramra, ami ismét sokaknak megtetszett.

A gyönyörű modell most egy icipici babával a kezében pózol friss Instagram-fotóján. Barbi azt írta a képhez angolul, hogy üdvözli a családban a kicsit, azaz egy számára nagyon közeli pár gyermeke a kislány. Barbinak nagyon jól áll a kezében a gyerek, ezt sokan meg is jegyezték a képhez fűzött kommentekben.

Barbi bájosan mosolyog a fotón, és nagy szeretettel néz a tündéri kislányra. Egy vicces hashtaget is elrejtett a kép alatti szövegben, ez pedig nem más, mint a double chin, azaz a toka. Ezt azért írta a képhez, mert ahogyan a kicsit nézi, egész picit meggyűrődött a bőr a nyakán, de mi szerencsére mind tudjuk, ez nem toka.

Nézd az aranyos képet!

Barbi idén már rengetegszer jelent meg fontos eseményeken szupercsinosan, kedvencünk egy cannes-i szettje volt. Nézd csak meg!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen