Nézd meg te is az eddigi legcsodálatosabb Disney-film első előzetesét

Kerekes Vivien

Hatalmas sikernek ígérkezik az új Disney-mozi!

Idén az egyik legsikeresebb Disney-film A szépség és a szörnyeteg volt, ez pedig hatalmas löketet adott a studiónak. Tavasszal már nálunk is olvashattátok, hogy az elkövetkező években rengeteg klasszikusnak készítik el az élőszereplős változatát, és most hatalmasat léptek a készítők. Épp hétvégén derült ki, hogy kik lesznek az Aladdin főszereplői (köztük van például Will Smith), de nem csak ez az egyetlen szuper hír a napokban! Az Időcsavar (A Wrinkle in Time) című könyvből ugyanis film készül, és már itt az első, mindent elsöprő előzetes!

Olvasd el ezt is!
Közös filmben fognak szerepelni a Disney-hercegnők és a Star Wars-szereplők

A sztori Madeleine L'Engle könyvén alapszik, a történet főszereplője pedig Meg Murray, akinek tudós édesapja eltűnik. A férfi egy új bolygót fedezett fel, és miután a Bosszúállókból ismert tesseract segítségével odajut, teljesen felszívódik. A lány, öccse és egy barátjuk keresőexpedícióra indul, három űrlény pedig megpróbálja őket segíteni a kalandjukban. Elsőre kicsit gyermekdednek érzed a történetet? Várj csak, amíg meglátod az izgalmas előzetest!

A film pedig nem csak a sztori miatt ígérkezik nagy sikernek: Chris Pine, Reese Witherspoon és Mindy Kaling is szerepet kapott a moziban.

Olvasd el ezt is!
A csúnya igazság: ilyenek lennének a Disney-hercegnők smink nélkül

Már szinte az összes Disney-filmet láttad? Akkor az alábbiakkal valószínűleg te is találkoztál már párszor.

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Észrevetted már ezeket? Néhány idegesítő dolog a Disney-filmekben, amiknek semmi értelme nincs