Igazi hercegnő: itt vannak az első fotók Miranda Kerr esküvőjéről, a ruháját pedig imádni fogod

Getty Images
MacPherson Éva
Kerekes Vivien

A szupermodell csak úgy ragyogott a boldogságtól!

Olvasd el ezt is!
Ez a menyasszony megkapta a világ egyik legnagyobb meglepetését – Te örülnél ennek?

Májusban mondta ki a boldogító igent Miranda Kerr, méghozzá teljes titokban, így az esküvőről még fotókat sem láthattunk. A páros lagzija emiatt nagyon meghitt volt, mindössze 45 barát és rokon vette őket körül a szabadtéri mennyegzőn. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne szervezett volna Miranda valódi álomesküvőt: a gyönyörű modell nagyon adott a részletekre, és most először osztott meg fotókat a nagy napról.

Az esküvőn egy Grace Kelly által inspirált Dior Haute menyasszonyi ruhát viselt, amit kifejezetten neki terveztek az esküvőre. Miranda pedig nagyon imádta, hiszen elárulta, hogy ennél csodálatosabb ruhát nem is tudott volna megálmodni. El kell ismernünk, tényleg csodálatosan áll neki!

Az álomszép helyszínt rengeteg virág borította, így a vendégek úgy érezhették magukat, mintha egy mesefilm kellős közepébe csöppentek volna. A lagzi pedig nem csak ebben volt különleges: a napot egy közös nyugtató jógával kezdte az ifjú pár, és az esti bulit karaoke-partival zárták. Biztosan szuper hangulat volt!

Olvasd el ezt is!
Álomesküvő 2017: ezektől a dekorációktól biztos, hogy te is kedvet kapsz férjhez menni!

Te is álomesküvőre vágysz? Mutatunk pár tippet, mivel teheted különlegessé a nagy napot!

Nézd meg a galériánkat - 26 kép
Esküvői dekorok 2017-ben