Ez a menyasszony megkapta a világ egyik legnagyobb meglepetését – Te örülnél ennek?

Getty Images
Kerekes Vivien

A menyasszony biztosan sosem fogja elfelejteni ezt az ajándékot!

Az eljegyzést követően szinte minden pár életében kezdetét veszi az esküvőszervezés időszaka. A legtöbb menyasszony izgatottan vág neki a tervezésnek, de egy idő után sokan rájönnek arra, hogy ez cseppet sem olyan szórakoztató dolog, mint ahogyan kisgyerekként gondoltuk volna. Az állandó stresszelés és a váratlan problémák pedig teljesen beárnyékolhatják a nagy napot mindkét fél számára.

Olvasd el ezt is!
Ilyen valójában egy nászéjszaka – párok igaz történetei

Ettől szerette volna megkímélni magát egy amerikai pár, Jenn és Lorenzo. Miután egymásba szerettek, két év együtt járás után kitalálták, hogy összeházasodnak. A szervezés viszont egyikük szívéhez sem állt közel, ezért úgy döntöttek, hogy a városházán kelnek egybe, szűk családi körben. Az engedélyeket már kikérték, de ezen kívül semmit sem szerveztek meg. A srácnak ekkor támadt egy különleges ötlete: július 7-én meglepetésesküvőt szervezett a menyasszonyának, az ő tudta nélkül!

Jenn mindössze annyit tudott, hogy a vőlegénye szerzett jegyeket egy izgalmas rendezvényre, és erre ki kell öltöznie. Előtte még elmentek vacsorázni, ahol a srác hivatalosan is megkérte a kezét, mert korábban erre még nem került sor. Persze a lány rögtön igent mondott! Képzelheted, mennyire meglepődött, hogy nem ez volt az este egyetlen izgalmas pontja. Amikor ugyanis hazaérve belépett az ajtón, az összes közeli barátja és családtagja ott várta a saját titkos esküvőjén.

A meghívottak közül sokan nem is tudták, hogy ez tényleg egy lagzi, a megérkezés pillanatáig abban a hitben voltak, hogy ez csak szimpla meglepetésbuli lesz. Miután viszont kiderült a dolog, néhányan nem igazán tartották jó ötletnek Lorenzo ajándékát. A fényképész többször is beszélt a sráccal arról, hogy talán mégsem így kellene esküvőt szerveznie, de a vőfély is hasonló elveket vallott. Végül a vőlegény terve bevált, Jenn ugyanis elképesztően boldog volt a meglepetés láttán.

Olvasd el ezt is!
7 év után sincs lánykérés: ezért nem házasodik össze Kállay-Saunders András és Tolvai Reni

És te mit gondolsz?