A csillogó kiegészítők nagy pillanata

Promóció

Nyár van, alig fürdőruhában, de azért a menő kiegészítők kellenek, mint a tejszínhab a fagyira vagy a Despacito a rádióba. Szóval nézzük csak, Drágáim, mitől lesztek a napsütötte tengerpart és az forró beton sztárjai idén!

Merész statement ékszerek tűntek fel ismét a divatmagazinokban és az utcai stílusikonok szettjein – a nagyobb, elegáns, sokszor geometrikus vonalvezetésű arany és ezüst darabokat már kiveséztük tavasszal, de tegyük most ezeket félre – vagy bolondítsuk meg egy kicsit valami mással! Acetát, plexi és hasonló műanyagos hatású, sokszor csillámokkal vagy arany-ezüst fóliával megfűszerezett, egyáltalán nem visszafogott darabok tűntek fel ugyanis a színen. Ezeket a darabokat jórészt az Etsy-n találtam, de azért az üzletekben is találtok csinos darabokat.

Nappal vagy este is bevethetőek, és minden szettet feldobnak, ezt nem is kell megindokolnom szerintem. És ha valamikor, hát nyáron helye van a túlzásnak, a bolondozásnak, a kicsit vagányabb szetteknek!

És bár így soknak tűnhet, egy szettet egy-egy ütős darabbal is fel lehet dobni. Nézzétek például ezt a kis Gucci táskát, ami még egy visszafogottabb ruhát is vagánnyá varázsol – gyöngyök, arany, és még csillám is jár hozzá:

Ami jó hír, hogy még csak most jön be igazán a trend, szóval szerintem jövőre sem lesz gond ezekkel a darabokkal – vagyis ha megtetszik valami, ne féljetek használni, amíg csak kedvetek tartja! ;) Elő a csillámpóni feelinggel!