Itt a Katalin hercegné-kapszulakollekció: így állítsd össze 13 „egyszerű” alapdarabból

Getty Images
Tóth Csilla Rebeka

Már régóta figyeljük, hogy Katalin hercegné tulajdonképpen tizenháromféle ruhát hord. Nem is sok! Szóval, kedves divatrajongók, nincs több kifogás...

Egyáltalán nem véletlen, hogy Kate outfitje gyakorlatilag minden esetben óriási hatást gyakorol a divatszakmára, az egekbe röpítve egy-egy kevésbé ismert márkát, amelynek egyik darabját a hercegné viselni méltóztatott. A Kate-effektusként is emlegetett jelenség ma már komoly gazdasági tényező.

Olvasd el ezt is!
Meglepetésvizit: Katalin hercegné meglátogatta a londoni terrortámadás sérültjeit a kórházban

Katalin a földkerekség egyik legbefolyásosabb asszonya, legalábbis a divatot illetően biztosan az. Ezt a pozíciót hosszú évekig tartó kemény munkával vívta ki; eltartott egy darabig, amíg kifejlesztette egyéni, modern, ugyanakkor a királyi családhoz mégis passzoló stílusát. Katalin ma már biztosra megy, s nincs az a nyilvános szereplés, amikor ne látszana kifogástalanul elegánsnak. Ugyanakkor amilyen sokféle tervezőhöz, ruhaanyaghoz nyúl, olyan gyakran térnek vissza bizonyos elemek: a derékban szűkülő, térd fölött végződő ruhák, a testszínű harisnyák, a csipke- és fejdíszmegoldások.

Szóval, ha jól megnézzük, kis túlzással 13 féle jól megválasztott ruhadarab segítségével bárki összeállíthatja a maga Katalin hercegné-kapszulakollekcióját. Mindössze a következő darabokból kell beszereznie egy-kétfélét:

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Itt a Katalin hercegné-kapszulakollekció: így állítsd össze 13 „egyszerű” alapdarabból

fotók: Getty Images

people.com