Ez a bizarr szelfi tartja most lázban a világot! Naná, hogy Budapesten készült!

Noémi

A magyar fővárosban lőtt fotóért odáig van az internet népe...

Igen, Mila Kunis és Ashton Kutcher Budapesten vannak, és rajtuk kívül is jó pár sztár időzik a fővárosban. Meglepő módon azonban mégsem egy híresség látható azon a képen, ami pillanatok alatt végigsöpört az interneten!

Olvasd el ezt is!
A tudomány szerint négy típusú Facebook-felhasználó létezik: te melyik vagy?

Egy külföldi pár fotója az, ami most megmozgatta az emberek fantáziáját: Judd Jasper és barátnője Budapesten jártak, és a Parlamentnél úgy döntöttek, szelfiznek egyet. Ha megnézed a fotót, a háttérben látszódik a budai oldal, sőt, a vizes vb-re épült műugró torony is.

A képet egy különleges, úgynevezett nagylátószögű szelfi funkcióval készítették, ettől épp olyan, mint egy panorámakép. Viszont a telefonnak kellett egy kis idő, hogy elkészüljön a fotó, ez idő alatt pedig a párnak nem kellett volna megmoccannia sem.

forrás: Reddit

Ám a lánynak épp akkor kellett tüsszentenie egyet, ettől lett az eredmény nagyon vicces. A srác a Reddit közösségi fórumon meg is mutatta a képet a nagyvilágnak, a legtöbb felhasználó pedig egyetértett abban, hogy ez a fotó akár egy horrorfilmben is szerepelhetne.

Ugye, milyen bizarr ez a szelfi?


Olvasd el ezt is!
Veszélyes csináld magad ötlet terjed az interneten, de soha ne tedd ezt!

Persze nem Jasperé az egyetlen különleges szelfi a világon: nemrég mi is mutattunk néhány nagyon extrém fotót!

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
Extrém szelfik

Daily Mail